• DİKKAT

    DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Düşeyara

Katılım
19 Aralık 2011
Mesajlar
31
Excel Vers. ve Dili
excell 2003-2007 türkçe
dosyadan veri çekmek istiyorum ekte nerden çekmek istediğimi belirttim yardımınızı bekliyorum lütfen
 

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
Ne başlıkta ne de açtığınız yazıda ne sorun ne de isteğiniz var. Forum kurallarına dikkat ediniz , zira genelde ustalar bu tarz yaklaşımlarda ne yazıya ne de ekine bakıyorlar , benim gibi pas geçiyorlar. Lütfen başlığı düzeltip dosya dışına da sorunu ve isteğinizi belirtmeye dikkat ediniz.
 
Merhaba,

Başlığı ben değiştirdim.

İkinci dosyadaki DÜŞEYARA formüllerini değiştirdim. Dosyayı inceleyiniz.

Ayrıca telefon numaralarının yazılışına ve biçimine bakınız.

Sayfa1 B2

Kod:
=EĞER($E2="";"";DÜŞEYARA($E2;'VERİ LİSTESİ'!$A:$D;[B][COLOR=red]2[/COLOR][/B];0))

C2
Kod:
=EĞER($E2="";"";DÜŞEYARA($E2;'VERİ LİSTESİ'!$A:$D;3;0))
D2

Kod:
=EĞER($E2="";"";DÜŞEYARA($E2;'VERİ LİSTESİ'!$A:$D;4;0))
 

Ekli dosyalar

çok tşk ederim müşteri listesi tamam oldu öbürünü nasıl yapabiliriz. Araç listesini nasıl yapabiliriz. Yardımcı olabilecek kimse yokmu ??
 
Son düzenleme:
Düşey ara formülü mü yapmamız gerekiyor ikinci liste için yani araç listesi için yardım bekliyorum...
 
Son düzenleme:
Arkadaşlar yardımcı olacak kimse yok mu ??
 
Ben ne yapmak istediğinizi anlayamadım ancak GELEN TOPLAM MAL sayfasında belirttiğin isteklerini yapmaya çalıştım inşallah sana yardımcı olabilmişimdir.
 

Ekli dosyalar

Elinize sağlık ama benim istediğim şey değil. Ya benim istediğim turuncu renkli olan yere ( kodu kısmı ) kodu yazınca adet fiyat ve nerden geldi yerlerindeki boşluklar dolması. Mesala ben kodu yerine ms100 diye yazdığımda tek tek nerden geldiğini fiyatını ve kaç adet geldiğini boşluklara yazacak. Ayrıca verilen fiş kısmındaki mavi alandaki kod ile yukardaki turuncu renkli kod kısmıda formullü olacak yani yukarda ne yazarsa aşağıda da o kod yazılacak orası tamam. Yukarı ne yazarsak aşağıda aynısını yazıyor fakat oradaki adet kısmını ve fiyatı verilen fiş listesinden alacak çünkü verilen fiş listesinde yazılanlar toplam olanlar yani fişini alanlardır.
 
Yok mu ilgilenecek kimse ??
 
Geri
Üst