• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Düşeyara ve Diğer Konularla ilgili yardım

Excel Vers. ve Dili
2010 türkçe
Arkadaşlar merhaba

Bu örnek dosyada yapmak istediklerimi aşağıda madde olarak anlatmaya çalışacağım.

- 1 isimli sekmede bulunan ve bilgileri dolu gözüken sayfayı veri girişi yapabileceğim bir hale getirmek istiyorum. Sanırım Command button uygulaması olarak geçiyor bu bahsettiğim. Yani oradaki maddeler sabit karşılarını doldurup diğer sekmelere her yeni kayıt girişinde sırayla listeyecek bir bölüm olarak kullanmak istiyorum.

- Beyanname sekmesinde gördüğünüz listeyi 1 isimli sekmede girilen verilerle ilgili yerlere gelecek bilgileri görebilirsiniz. 1 isimli sekmede yapılacak her yeni giriş beyanname sekmesinde alt alta listelenecek şekilde olmasını istiyorum.

-Dilekçe sekmesinde sadece gümrük beyanname tarihi ve numarası alt alta sıralı olarak girilen kayıtlardan listelenmesini istiyorum.

- üreticiler ve müstahsil sekmeleri ile ilgili düzenlemeyi henüz kafamda netleştirmediğimden şimdilik o sekmeleri yoksayabilirsiniz.

Yardımlarınızı bekliyorum.

Saygılarımla

Ekli dosyalar

Arkadaşlar merhaba

Bu örnek dosyada yapmak istediklerimi aşağıda madde olarak anlatmaya çalışacağım.

- 1 isimli sekmede bulunan ve bilgileri dolu gözüken sayfayı veri girişi yapabileceğim bir hale getirmek istiyorum. Sanırım Command button uygulaması olarak geçiyor bu bahsettiğim. Yani oradaki maddeler sabit karşılarını doldurup diğer sekmelere her yeni kayıt girişinde sırayla listeyecek bir bölüm olarak kullanmak istiyorum.

- Beyanname sekmesinde gördüğünüz listeyi 1 isimli sekmede girilen verilerle ilgili yerlere gelecek bilgileri görebilirsiniz. 1 isimli sekmede yapılacak her yeni giriş beyanname sekmesinde alt alta listelenecek şekilde olmasını istiyorum.

-Dilekçe sekmesinde sadece gümrük beyanname tarihi ve numarası alt alta sıralı olarak girilen kayıtlardan listelenmesini istiyorum.

- üreticiler ve müstahsil sekmeleri ile ilgili düzenlemeyi henüz kafamda netleştirmediğimden şimdilik o sekmeleri yoksayabilirsiniz.

Yardımlarınızı bekliyorum.

Saygılarımla

Ekteki dosyanız inceleyiniz
Kolay Gelsin

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
Sn.bedri41

İlginiz ve yardımınız için çok teşekkür ederim. Ancak listeleme yaparken ilgili gümrük kısmını listeye Antalya olarak atıyor. Yazılan veriyi atamıyor.

Sn.bedri41

İlginiz ve yardımınız için çok teşekkür ederim. Ancak listeleme yaparken ilgili gümrük kısmını listeye Antalya olarak atıyor. Yazılan veriyi atamıyor.

1 sayfasında hangi il olduğu ile ilgili bir hücre olmadığı için beyanname sayfasında bu sütuna Antalya yazacak şekilde ayarladım kodları, 1 sayfasında bir hücrde bu bilgi varsa kodların içinden antalya yazan kısmı bu hücrenin ismi ile değişirrirseniz o bilgi gelir.

Kolay Gelsin

Sn.bedri41,

Düzeltmeyi yaptım ilginiz için tekrar teşekkür ederim. Üreticilerle ilgili kısım için yardımlarınıza başvurabilirim ileride.

Kolay gelsin.

Sn.bedri41

Ekte gönderdiğim dosyada müstahsil ve üreticiler sekmelerinde renklendirme yaptığım bölümleri göreceksiniz.

Üreticiler sekmesini kayıt giriş sayfası olarak düşünürsek aynı ilk yaptığımız 1 den beyannameye atar gibi üreticiler sayfasından müstahsil sayfasına ilgili renklerin altına gelecek şekilde düzenlememiz mümkün müdür?

Ekli dosyalar

Fazlasıyla yardımı oldu emeğinize sağlık

kolay gelsin

Geri