Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba,
Düşeyara yöntemini kullanmak istiyorum ama formülde çok değer var gibi sorunlar cıkıyor.
Diğer sayfadan =EĞER(I6<95;"Prim Yok") formülünde ki I6 'yı diğer sayfadan B2'yi almak istiyırum.
Formülleri değilde ne yapmak istediğiniz detaylı açıklarsanız daha kısa alternatif formül yazılabilir. Datanızın tamamını belirterek ne gibi işlem yapmak istediğinizi açıklayınız..
Üzerine açıklama yazmayı başaramıyorum ki
Ben yine buradan yazayım.
Şimdi formulde bulunan prim tutarları J sütununda. Ve ben bu sütunu gizleyerek formül yazmıştım. Şimdi o sütunu düşeyara ile Prim_Tutarları çalışma sayfasından almak istiyorum. Sizin benim dosyama Data isimli bir çalışma sayfası açmanız gibi.
sayın cemcamuscu anlatmak istediğiniz şey tam açık değil "Yani PP Hedef ve Kutu Hedef sayfasında ki L6 da I6 yazan yere prim miktarları sayfasından düşeyara yapmak istiyordum " diye yazmışsınız kırmızı ile belirtilen yer ne demek istiyor, ayrıca prim miktarları sayfası 750, 600, 300 gibi rakamlar var yaptırdığınız hesaplama %95 ile %132 arasına bir değer veriyor.
yapmak istediğinizi tam açıklayınız.
Evet aynen buydu
İlginize alakanıza tekrar teşekkürler.
Sayın frksfu,
İnanın bende anlatmak istiyorum ama anlatamıyorum çünkü terimlere tam hakim değilim ama sorunumu m.gur halletti.
Kolay gelsin iyi akşamlar
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.