Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
üstatlarım mrhb.
yine yardımınıza ihtiyacım oldu
düşeyara ile denedim ama hata yapıyorum galıba
eğer fonksıyonu ıle yapılıyo diye tahmin ediyorum yardımınızı beklemekteyim
tşk.ler
ekli dosyada da anlattım
ömer bey mrhb
öncelikli sağolun ilginiz için
yalnız ben bir daha isticem mümkünse bu malzemelerin en yüksek fiyatlarını getirmesini ve onları karşılaştırma istesem nasıl bir formül yazabılırız mesela lolorosso bır kere 1,37 den almısım ama daha sonra 1,7 den almısım ve 1,7 olanı getırmesi gibi
Kusura kalmayın ömer bey özür dilerim
son mesaja bakmassınız sandım
formul işe yaradı çok çok tşk.ler
ellerinize sağlık
her tuttugunuz altın olur ınsallah
böyle bir duayı hakkettınız nezdımde
Soru Güzeldi cevaplamada çok güzeldi
Teşekkürler sayın ömer hocam
soruya tek ekleyeceğim soru detayı çözüm olarak bi formül yazmanıza gerek yok belkide
sayfa adlarını bi üst hücrede yazıp sağdan formülüyle ilk harfini bulup dolaylı formülü kullanarak ilgili sekmeye (sayfaya)ulaştınız.
peki hocam Her sekmede M sutununda yani en başa göre 12. sutunda olan fiyat kısmı mesela Y sekmesindeki listede 15. sütunda olsaydı nasıl bi yol izlerdik
kaçıncı formülü ile yada satırsay tarzı formüllerlemi ilgili sutunu bulmaya çalışmalıyız
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.