DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
Altın Üyelik Hakkında Bilgi
ek'li dosyada DÜŞEYARA ile iki ayrı veriyi eşleştirip veri getirmeye çalışyıorum ama beceremedim. İlgilenebilirseniz sevinirim. Amacım 2 ayrı hücredeki veriler aynı okursa anlamında ek'li dosyada daha iyi anlaşılır sanırım.
eki inceleyiniz
Sandığım akdar kolay değilmiş demek. ben düşeyara ile olur sanıyodum. Düşeyara ile olma şansı yokmu aslında topla çarpımı denedim ama oda hata verdi demek brz karışıkmış, elinzie sağlık olmuş sanırım teşekkürler.
Sandığım akdar kolay değilmiş demek. ben düşeyara ile olur sanıyodum. Düşeyara ile olma şansı yokmu aslında topla çarpımı denedim ama oda hata verdi demek brz karışıkmış, elinzie sağlık olmuş sanırım teşekkürler.
Elinize sağlık. İşimi gördü çok sağolun birşeyler daha öğrendim sayenizde...![]()
Amacım 2 ayrı hücredeki veriler aynı okursa anlamında ek'li dosyada daha iyi anlaşılır sanırım.
Eski bir üyesiniz forumda arama yapsa idiniz bulabilirdiniz. Bununla ilgili formülü eklemiştik.
Fonksiyonla Çoklu Düşeyarama
.
rica ederim
iyi çalışmalar :mutlu:
İhsan Bey merhaba .. ya çözdüm ya virgül hatasırahatsız ettim..
Ihsan bey ben gelen evrak defterini exel formatında yaptım.ancak işlerim kolaylaşsın diye dosya muhteviyat formunuda exel formatında yaptım.şimdi yardım istediğim konu şu;gelen evrak defterinin son sütunundaki aşağı açılan listeden bi şube adı seçince o şube ile ilgili dosya muhteviyat formuna tüm satırdaki bilgilerin aktarılması.örneğin aşağı açılan listeden personel şubeyi seçince gelen evrak defterindeki tüm satır bilgileri aynen personel şubenin satırına sırayla kaydedilecek. Sizin için çok zor olmasa gerek dosyam ekte lütfen yardım teşekkürler....
ihsan bey sizden ricam ben bu şube isimlerini artırdığım zaman kendim taşı veya kopyala ile yaptığımda olmadı bana formülleri biraz anlatırsanız yada ben tüm şubelerin adının olduğu bi exel tablosu daha yapayım onu da size yollayayım ama şu formül işini bana biraz olsun anlatırsanız