Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Excelde düşeyara ile bir sayım uygulaması yapmaya çalıştım ancak sonuca gidemedim. Dosyayı ekledim, içerisine açıklama ekledim. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...
Bu excel uygulaması çok fazla işimi gördü vede işimi neredeyse yarı yarıya kısalttı. Ancak sşöyle bir sorunla karşılaştım. Sayım sayfasında girilen barkodlardan sistemde olmayan yani sisteme giriş yapmadan stoğa giren ürünleri tespit edebilmek için; sayım sayfasında girilen barkodlaradan sonuç sayfasında olmayanların farklı bir şekilde (renk veya dolgu gibi ) gösterilebilirmi. Dosyayı ekledim. Şimdiden yardım ve ilginiz için teşekkürler...
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.