• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Düşeyara ile form doldurmak

burcin_end_muh

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
Türkçe 2013
Merhaba arkadaşlar,
Şimdi aynı yazıdan 1000 tane çıkartmam lazım her eczacı için içinde barındırdığı değerler farklı. Yapmak istediğim şu sayfa 1deki her eczacı için bir form oluşturmak.her 49 satır 1 a4te basılıyor. veriler 1er 1er aşağı iniyor ama sayfalar 49ar 49 ar bu yuzden düzgün bişey yapamadım. ilgili dosya ektedir arkadaşlar.
yardımınız için şimdiden teşekkür ederim.

Ekli dosyalar

Merhaba,

Alt sayfa yapmaktansa Buton veya döngü ile yazdırın.

Eki İnceleyin bu yönde geliştirmek işinizi kolaylaştırabilir.

Ekli dosyalar

ilgin için teşekkür ederim dostum. evet bır makro ıyı olabılırdı. verı sayfasındakı kadar bır for dongusu boyunca verılerı her defasında yenıleyıp yazdırsa? bence oyle de olabılır. algorıtma bılgısı var ama yapabılecek bılgım yok acıkcası :/

Mahir dostum süper pratik ve çok hoş bir çözüm olmuş çok teşekkür ederim. gerçekten çok hoşuma gitti ama insan faktörünü mümkün olduğunca devreden çıkarmak istiyorum. Tabi mümkünse, tahminimce yapılabilir ama çok meşekatli olacaksa bu da çok çok işimi görür. tekrar teşekkürler.

İnsanlara güvenmek gerekiyor ama :)

Eki İnceleyin

Ekli dosyalar

Mahir dostum süpersin gerçekten ihtiyocım olan şey bu. Ancak makroyu açtığımda bişeyi öğrenmek istiyorum.
For döngüsündeki 10 veya senin yazdığın 3ün anlamı nedir? Satır sayısı değil sanırım?

3. Satırdan başla.

İyi çalışmalar.

Geri