• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

düşeyara ile boş bırakmak

Excel Vers. ve Dili
16 Türkçe
ustalar merhaba,
=IFERROR(CONCATENATE(P3;"/";;Q3;"/";R3;"KGS";;"/";T3;"CM";"/";S3;"//";U3);CONCATENATE(P3;"/";"QQ"))

yukardaki formülde u3 den aldığı veri eğer 0 ise alttaki örnekte olduğu gibi sonuna 0 ekliyor, benim istediğim ise veri 0 ise orayı boş bıraksın

A/PAXX/1050KGS/160CM/MXP//0

A/PAXX/1050KGS/160CM/MXP// bu şekilde olsun

edit: konu başlığı yanlış olmuş.

Son düzenleme:
u3 hücresi 0 olduğu zaman hücre biçimlendirden custom da yapsam maalesef yine 0 gözüküyor

ustalar merhaba,
=IFERROR(CONCATENATE(P3;"/";;Q3;"/";R3;"KGS";;"/";T3;"CM";"/";S3;"//";U3);CONCATENATE(P3;"/";"QQ"))

yukardaki formülde u3 den aldığı veri eğer 0 ise alttaki örnekte olduğu gibi sonuna 0 ekliyor, benim istediğim ise veri 0 ise orayı boş bıraksın

A/PAXX/1050KGS/160CM/MXP//0

A/PAXX/1050KGS/160CM/MXP// bu şekilde olsun

edit: konu başlığı yanlış olmuş.

Merhaba.
İsteğinizin tam anlaşılabilmesi ve hızlı cevap alabilmeniz için açıklamalı bir örnek dosya eklemelisiniz.
Office versiyonunuz Türkçe görünüyor ama siz İngilizce formul üzerinden yardım istiyorsunuz.

sn bazgiret,
örnek dosya ektedir

cpm sayfasında a sütunuda ki formüllerin başvurduğu hücre değeri 0 ise ilgili yere sıfır ekliyor bunu nasıl düzeltebiliriz? eğer veri 0 ise boş kalsın

Ekli dosyalar

sn bazgiret,
örnek dosya ektedir

cpm sayfasında a sütunuda ki formüllerin başvurduğu hücre değeri 0 ise ilgili yere sıfır ekliyor bunu nasıl düzeltebiliriz? eğer veri 0 ise boş kalsın

Merhaba
Eki inceleyiniz.
Eğer doğru anladıysam bu şekilde istiyorsunuz.

Ekli dosyalar

Merhaba
Eki inceleyiniz.
Eğer doğru anladıysam bu şekilde istiyorsunuz.

sn bazgiret
1600 sayfasında formülleri değiştirdiniz sanırım ama aranan aralık bozulmuş ayrıca cpm sayfasında a sütunudaki hücre biçimlendirmesi de artık çalışmıyor

sn bazgiret
1600 sayfasında formülleri değiştirdiniz sanırım ama aranan aralık bozulmuş ayrıca cpm sayfasında a sütunudaki hücre biçimlendirmesi de artık çalışmıyor

Sn tkcargo ben anladığım kadarıyla cevap vermeye çalıştım ama; sorununuzu ben anlayamadım sanırım. Tam olarak sorunuzu anlayan ve cevap veren bir uzman arkadaş çıkar umarım.

Geri