Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar extre sayfasında elimden geldiğince benzersiz değer kullandım ama aynı gün içinde aynı tutar var ise iş karışıyor.Bunu daha farklı bir yol ile yapmanın yolu varmı?
Sarı ile işaretlediğim ikisi birbiri ile mükerrer ıd durum böyle olunca extre sayfasında bu değer iki kere var fakat rapor sayfasında bir kere var yani ben sistemden aynı tutarda bir giriş daha yapmam gerekiyor.
Aslında bununla karşılaştırdıktan sonra extrede boş olanları sisteme işlemem gerekiyor.Yani extre sayfası yatan paralar bunlarda işlenmeyenler var ise sistemden rapor çekip karşılaştırıp olmayanları sisteme işliyorum.
Haklısınız daha sonra yinelenenleri kaldır yapıp arattım olduğu kadarı geçti.Sorunda kısmen çözülmüş oldu.Ama yinelenleri kaldırmadan arka planda bir yere ıdleri taşıyıp bulduğum ıdleri (daha sonra tekrar arayıp bulmaması için) silip kalanlar üzerinden arama yapsa mesela bunu ben manuel yapsaydım ilgili satırı alıp kes yapıştır yapacaktım böylece tekrar arattığımda bulamayacağı için mükerrer bir durum olmayacaktı.Bunun gibi bir şey belki olabilirdi fakat zaten durumu çözdüm.
Gelişmiş filtreleme ile benzersiz kayıtları başka bir alana aktarıp istediğiniz işlemi yapma şansınız var. Bunların hepsi forumda işlendi. Biraz arama yaparsanız ulaşabilirsiniz.
Teşekkürler mükrerrer kayıtlarla ilgili yaklaşık 16 sayfalık bir dosya vardı dün baktım.Fakat daha farklı bir yol olabilir miydi diye kurcalamaya çalışıyordum.
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.