• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Düşeyara Formülünü çalıştıramıyorum.

Excel Vers. ve Dili
Office Professional Plus 2021- Türkçe
Ekte paylaştığım dosyadanın içerisinde ayrıntılı olarak anlattığım sorunlarda yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Dolgu yaptığım her hücrenin açıklamasını yine aynı renkli dolgu içerisinde sayfanın altında yapmaya çalıştım. Bu konuda üstadlarımdan yardım bekliyorum.

Ekli dosyalar

Merhaba, K12 hücresi için.
=DÜŞEYARA(R12;'ANTEN BILGI'!B4:E167;3)
m17 hücresi için,
=DÜŞEYARA(R12;'ANTEN BILGI'!B4:Q167;14)
m18 hücresi için,
=DÜŞEYARA(R12;'ANTEN BILGI'!B4:Q167;15)
m19 hücresi için,
=DÜŞEYARA(R12;'ANTEN BILGI'!B4:Q167;16)

iyi akşamlar.

renklileri düzelttim

1.sayfada sıra no hariç diğerlerini yaptım gibi 2. sayfadaki renkl, olanları düzelttim diğerlerini sen kendin ayarlarsın diyerek renklileri yapın demişsin son sayfada o p q satırları tüm antenleri kapsamadığı için sadece o numaralara göre atıyor ikinci sayfada combobox dan seçerek tüm işlemlerini halledebilirsin incelemen açısın faydalıdır umarım eki bir incele istersen dediklerine göre tmm sanırım :) incele düşeyara yı combo ile kullanıyorum hoşuma gitti:)

Ekli dosyalar

1.sayfada sıra no hariç diğerlerini yaptım gibi 2. sayfadaki renkl, olanları düzelttim diğerlerini sen kendin ayarlarsın diyerek renklileri yapın demişsin son sayfada o p q satırları tüm antenleri kapsamadığı için sadece o numaralara göre atıyor ikinci sayfada combobox dan seçerek tüm işlemlerini halledebilirsin incelemen açısın faydalıdır umarım eki bir incele istersen dediklerine göre tmm sanırım :) incele düşeyara yı combo ile kullanıyorum hoşuma gitti:)

Üstadım öncelike emeğinize sağlık. Dosyada istediklerimi yapmışsınız fakat Güvenlik Sayfasında N sütununda bulunan Anten no girişi yapılacak 3 farklı bölüm oluşturmuştum. Siz tek bir anten değeri değişince oradaki 3 veriyi de o antene göre düzenlemişsiniz. Her bölüm için ayrı anten seçmemiz gerekecek. Buna göre 3 farklı veri listesi oluşturabilir miyiz ?

Geri