Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar düşeyara formulu kullanırken ikinici değeride bulmak ıcın ne yapmam gerekır.Ekte cevap verırsenız cok sevınırım.Yardımlarınız ıcın tesekkur ederim.Saygılar.
Soyle bır sorun var lıstedekı h3 ile h13 arasındaki aynı sayılar pespese gelıyorsa ikinci sayı oluyor fakat aynı sayılar pes pese değilse sonucu vermıyor.yardımlarınızı beklıyorum.saygılar
Arkadaşlar merhaba sizden bir ricam olacak. Ben aşşağıda iki örnek veriyorum ve bu örneklerde bkrygt01 içinde istediklerimi yazdım. bkrygt01 ve liste01 ayrı çalışma kitapları olacak ancak ben kodu bkrygt01 kitabı içinde girdiğimde liste01 kitabının içindeki bilgilerin veresimlerin bkrygt01 dosyasına aktarılmasını istiyorum. Bu dosyayı fiyat teklif listesi olarak kullanacağım için müşteriye gönderirken boyutunun büyümemesi benim için önemli ve müşteriye gönderdiğimde de liste01 kitabından bağımsız şekilde çalışmasını istiyorum.
Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Teşekkür ederim.
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.