• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

düşeyara fonks. #yok yerine alternatif

Excel Vers. ve Dili
2010 excel - vb
meraba arkadaşlar düşeyara fonksiyonunu kullanırken hücreye veri girilmediği takdirde #yok yerine 0 rakamının yazılması mümkünmüdür ? çünkü #YOK yazınca hücrelerde toplama işlemi sonucu da vermiyor orada da yok yazıyo

meraba arkadaşlar düşeyara fonksiyonunu kullanırken hücreye veri girilmediği takdirde #yok yerine 0 rakamının yazılması mümkünmüdür ? çünkü #YOK yazınca hücrelerde toplama işlemi sonucu da vermiyor orada da yok yazıyo

merhaba
Kod:
=EĞER(EHATALIYSA(FORMÜL);0;FORMÜL)
olarak deneyin.

bu sizin yazdığınız fonskiyonu benim =DÜŞEYARA(A14;kurug!$B$3:$C$60;2;0) fonskiyonumun arkasından mı yazmak lazım nasıl yapmalk lazım aynı hücreye ikisini birden ne şekilde yazarız

bu sizin yazdığınız fonskiyonu benim =DÜŞEYARA(A14;kurug!$B$3:$C$60;2;0) fonskiyonumun arkasından mı yazmak lazım nasıl yapmalk lazım aynı hücreye ikisini birden ne şekilde yazarız

merhaba
Kod:
=EĞER(EHATALIYSA(DÜŞEYARA(A14;kurug!$B$3:$C$60;2;0));0;DÜŞEYARA(A14;kurug!$B$3:$C$60;2;0))
şeklinde deneyin

Düşey ara

"=EĞERHATA(DÜŞEYARA(A14;kurug!$B$3:$C$60;2;0));0)"
şeklinde yapabilirsiniz

useful kardeşim seninkinde hata verdi. ihsan kardeşim seninki tam oldu. teşekkür ederim ilgilerinizden dolayı. iyi çalışmalar.

useful kardeşim seninkinde hata verdi. ihsan kardeşim seninki tam oldu. teşekkür ederim ilgilerinizden dolayı. iyi çalışmalar.

rica ederim
useful arkadaşın verdiği formül 2007 ve üst versiyonlarda çalışır.
:yazici:

Geri