- Excel Vers. ve Dili
- Excel 2007 Tur.
Merhaba Arkadaşlar..
Forumda aramama rağmen bana yanıt olacak bir şablon bulamadım yardımcı olursanız cok sevinirim.
sorunumu açıklamam gerekirse.
A Sayfasında ki TC no ile eşleşen B sayfasındaki verileri ödeme kısmını
A sayfasından alıp B sayfasına yazmasını istiyorum.
kalabalık bir tablo içinde hata yapmadan sonuç almam çok uzun zamanımı alıyor.
bordoyu alıp A sayfasına yapıştırdığımda B sayfasında banka hesabı olan kişilerin
bodro alacakları makro ile yazılsın istiyorum.
ayrıca bir diğer makro A sayfasında olup B sayfasında olmayan personeli yani hesabı olmayan personelin TC adını renkli kaplayarak işaretlesin.
böylelikle kalabalık bir bodrodan tek tek bankaya göndereceğim ödemeleri el ile giriş yapmakdan kurtulup hesabı olmayan personelinde kimler olduğunu öğrenebilmeyi istiyorum.
bu iki makro için bana yardımcı olacak arkadaşları bu forumda bulabileceğimi düşünüyorum şimdiden herkese teşekkür ederim.
Forumda aramama rağmen bana yanıt olacak bir şablon bulamadım yardımcı olursanız cok sevinirim.
sorunumu açıklamam gerekirse.
A Sayfasında ki TC no ile eşleşen B sayfasındaki verileri ödeme kısmını
A sayfasından alıp B sayfasına yazmasını istiyorum.
kalabalık bir tablo içinde hata yapmadan sonuç almam çok uzun zamanımı alıyor.
bordoyu alıp A sayfasına yapıştırdığımda B sayfasında banka hesabı olan kişilerin
bodro alacakları makro ile yazılsın istiyorum.
ayrıca bir diğer makro A sayfasında olup B sayfasında olmayan personeli yani hesabı olmayan personelin TC adını renkli kaplayarak işaretlesin.
böylelikle kalabalık bir bodrodan tek tek bankaya göndereceğim ödemeleri el ile giriş yapmakdan kurtulup hesabı olmayan personelinde kimler olduğunu öğrenebilmeyi istiyorum.
bu iki makro için bana yardımcı olacak arkadaşları bu forumda bulabileceğimi düşünüyorum şimdiden herkese teşekkür ederim.