• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Düşey ara

Excel Vers. ve Dili
microsoft office professional plus 2010 TR
344 sicil numaralı personel izinleri çevirdiği için aralık ayında belirtilen tarih aralığında farklı ekiplerde çalışmış.düşeyara formülünü kullandığımızda sutununa listenin en başındaki ekip kodu olarak 1.3. Getirmekte. Ben çalıştığı tarih aralığına göre doğru veriyi getirsin istiyorum bu sadece 344 sicili için geçerli değil diğer siciller içinde geçerli olmasını istiyorum.

Ekli dosyalar

upload sitelerine dosyanı yükleyip buraya da linki eklersen yardımcı olabilirim

Merhaba;
Makro ile çözümün mahsuru yoksa eki deneyin.
İyi çalışmalar.

Ekli dosyalar

Emeğinize sağlık kardeşim istenilen bu. aslında yüklerken çalışma sayfasındaN şimdilik bu kısmı ilave ettim ilerleyen günlerde yine hocalarımızdan yardım taleplerim olacaktır herhalde emeğinize sağlık tekrardan

Kod yardımıyla düşeyara

Ilgili tarihler arasında d sutununda ki sicillere göre g sütununa ekip kodlarını ve aynı şekilde f sutununa kim gitmiş ise baştan sona yazdırma imkanımız varmı. Ki zaten şu anki ekip kodlarını yerleştir macrosu boş olan renkli hüsrelere ne yazarsam kodlama gereği siliniyor bunu silmesi yerine doğru değerleri boş hüzrelere yerleştirmek maksadımız.

Ayrıca zaten ekip kodu örneğin 4.1. Olan bir personel 4 numaralı ekipte olması gerekirken vardiya sayfasında izin çevirdiği için tekrarlanan sicillerde bulduğu ilk seçenek olan ( 1 ) seçeneğini getiriyor

Ekli dosyalar

Geri