- Excel Vers. ve Dili
- office 2016
DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
Altın Üyelik Hakkında Bilgi
Ek Görünmüyorarkadaslar iki veri girmek istiyoırum.birini dikey arayacak, diğerini yatay, sonuçta ise kesisen noktadaki rakamı verecek. ekte bir örnek koydum yardımcı olursanız sevinirim. iyi aksamlar.
arkadaslar iki veri girmek istiyoırum.birini dikey arayacak, diğerini yatay, sonuçta ise kesisen noktadaki rakamı verecek. ekte bir örnek koydum yardımcı olursanız sevinirim. iyi aksamlar.
=İNDİS($A$2:$E$5;KAÇINCI($A$16;$A$2:$A$5;0);KAÇINCI($B$16;$B$1:$E$1;0)+1)
=DOLAYLI(ADRES(TOPLA.ÇARPIM(($A$16=$A$1:$A$5)*(SATIR($A$1:$A$5)));TOPLA.ÇARPIM(($B$16=$A$1:$E$1)*SÜTUN($A$1:$E$1))))
=DÜŞEYARA($A$16;$A$1:$E$5;KAÇINCI($B$16;$A$1:$E$1;0);0)
=DOLAYLI(ADRES(ARA($A$16;$A$1:$A$5;{1;2;3;4});ARA($B$16;$A$1:$E$1;{1;2;3;4;5})))
=DOLAYLI(ADRES(ARA($A$16;$A$1:$A$5;SATIR($A$1:$A$5));ARA($B$16;$A$1:$E$1;SÜTUN($A$1:$E$1))))
uzmanamele, black lord ve ihsan tank arkadaşlarım hepinize cok tesekkür ederim.allah razı olsun paylaşımlarınız için.
Kolay gelsinuzmanamele, black lord ve ihsan tank arkadaşlarım hepinize cok tesekkür ederim.allah razı olsun paylaşımlarınız için.
MerhabaBenimde buna benzer bir sıkıntım var çözüm adına yardımcı olursanız sevinirim.Sayfa 3 sütunundaki değerleri Sayfa 2 C sütununda sorgulayıp karşısındaki D sütununda yeralan değeri çekip Sayfa 3 E sütununa yazdırmak istiyorum.
İlginiz için teşekkürler...
=EĞER(EHATALIYSA(DÜŞEYARA(A2;Sayfa2!C2:G10;2;0));"";DÜŞEYARA(A2;Sayfa2!C2:G10;2;0))
Kolay gelsinİlginize çok teşekkür ederim. Sayenizde sorunu çözdüm.