Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Değerli ustalarım ekteki dosyada iki tablo var. Data tablosuna göre yorumlar tablosundaki numaralara göre boş yerleri otomatik olarak nasıl doldurabilirim? yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Değerli ustalarım aşağıdaki örnekte soru işaretli yerleri data tablosuna göre nasıl otomatik olarak doldurabilirim? yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
Gönderdiğim dosya örnek dosya ve alt taraflarda daha yüze yakın öğrenci adı var. Aynı şekilde 2000e yakın yorum yapılmış birbirlerine... Dolayısı ile o dosyaya formülü uyguladığımda çalışmıyor...
Hocam dosyadaki bilgileri web de yayınlayamam. ama şöyle anlatayım örnekte verdiğim dosyayı çoğalttığım zaman formül çalışmıyor... Aslında düşey ara ile az sayıda olunca bende yapabiliyorum ama veriler çoğalınca hata veriyor...
verileri 65536 satır'a kadar girebilirsiniz. ben anlamadım nasıl çalışmadığını ben bütün dosyalarda deniyorum hepsinde çalışıyor. bakınız bu 1. link bakınız bu 2. link
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.