• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

düşey ara sıralama

Excel Vers. ve Dili
2007 türkce
verılen degeri taploda bulup aynı degerlerı ard arda yazarak karsılarındakı degerlerı yazmasını ıstıyorum ama bı turlu yapamadım normal excel kulanıcısıyım bılgım yetmıyor :S yardımlarınızı beklıyorum konu hakında cıtede arama yaptım ama hıc bısey bulamadım yanlıs komutta kulanıyo olabılırım yardımcı olursanız sevınırım ıyı forumlar

Ekli dosyalar

Ekteki örnek dosyayı inceleyiniz. Dizi formüller kullanılmıştır.

Ekli dosyalar

tesekkür

Korhan bey tesekkur ederım tam aradıgım formul elımdekı forma yerlestırmeye calısacagım baya bı karısık gıbı duruyo ınş uygulaya bılırım beceremezsem sızın engın tecrubelerınıze tekrar basvurmak ısterım elerınız dert gormesın cok sag olun

Ekteki örnek dosyayı inceleyiniz. Dizi formüller kullanılmıştır.

=EĞER(EHATALIYSA(İNDİS('C:\Users\Arda\Desktop\[VERİMLİLİK calısma.xls]1A'!$E$233:$E$447;KÜÇÜK(EĞER('C:\Users\Arda\Desktop\[VERİMLİLİK calısma.xls]1A'!$D$233:$D$447=$A$1;SATIR('C:\Users\Arda\Desktop\[VERİMLİLİK calısma.xls]1A'!$E$233:$E$447)-7);SATIRSAY(C$4:C4))));"";İNDİS('C:\Users\Arda\Desktop\[VERİMLİLİK calısma.xls]1A'!$E$233:$E$447;KÜÇÜK(EĞER('C:\Users\Arda\Desktop\[VERİMLİLİK calısma.xls]1A'!$D$233:$D$447=$A$1;SATIR('C:\Users\Arda\Desktop\[VERİMLİLİK calısma.xls]1A'!$E$233:$E$447)-7);SATIRSAY(C$4:C4))))

nerde hata yaptım hıc sonc vermıyor:S

Merhaba,

Formüldeki -7 değerini -232 olarak düzenleyip deneyin.

tesekurler oldu

Geri