• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

düşey ara köprü sorunu

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan gorev62
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Excel Vers. ve Dili
2003
sa arkadaşlar ben yeni üye oldum doğru yermi açıyorum konuyu bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim? ben muhasebe hesap kodlarını öğrenmek için bi tablo yaptım tabloda yeşil alana muhasebe kodunu yazdıgımızda yanına ismi çıkıyor buraya kadr tamam? örnek yeşil alana 120 yazıyorum alıcılar çıkıyor 120---alıcılar diye gözüküyor ben bu bilgileri bi internet sitesinden aldım normalde 120 alıcılara tıkladıgımda site açılıyor ve o hesap kodu hakkında bilgi veriyor yani köprü bağlantısı var ama ben düşey ara ile 120 yazdıgımda alıcılar çıkıyor ama köprüsüz sekilde burda formüle nasıl bi eklenti yapayım ki köprü olsun örnektede oldugu gibi b4 hücresine 120.153 vs yazacam c4 hücresinde de alıcılar ticari mal vs çıkacak ama köprülü şeklinde lütfen yardım? muhasebe kodları köprülü şekilde var bende

Ekli dosyalar

Sayın gorev62

Ekli dosyayı inceleyin..

.

Ekli dosyalar

sağol

hocam tşk güzel olmus elinize sağlık ama nasıl yaptınız söylermisiniz?bizde uygulayalım bundan sonra

Sayın gorev62

Çok özel birşey yapmadım. Zaten sizin gönderdiğiniz dosyada E sütununda gerekli köprüler vardı. Ben aradığınız veriyi bulup C4 hücresine kopyaladım....

Alt+F11 ile kod sayfasını açarsanız. Sayfa1 de kodları görürsünüz.

Kod:
Private Sub Worksheet_Change(ByVal Target As Range)
If Intersect(Target, [b4]) Is Nothing Then Exit Sub
Application.ScreenUpdating = False
[c4].Clear
For i = 2 To [d65536].End(3).Row
If Cells(i, 4) = [b4] Then
Cells(i, 5).Copy
[c4].PasteSpecial Paste:=xlPasteAll
End If: Next
If [c4] = "" Then
[c4].Interior.ColorIndex = 3
MsgBox "DİKKAT, Hatalı Veri Girişi"
End If
Application.ScreenUpdating = True
End Sub

.

tşk

tamam hocam sağolun ben makro bilmiyorum hiç ondan sordum ..biraz incelemek lazım makroyu? tşkler

Geri