• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

dosyanın otomatik olarak açılması

Excel Vers. ve Dili
excel 2007
iyi günler diliyorum öncelikle.
çalıştığım yerde bir kaç kişiyi ilgilendiren bir excel dosyam var bu dosyanın bir sayfasını "eksik dilekçeler" olarak adlandırdım. Bu siteden aldığım bir kod yardımıyla dosyanın açılır açılmaz bu sayfaya otomatik olarak yönlendirilmesini sağladım. Ancak şöyle bir durum söz konusu; bu dosyayı diğer kişiler açarsa sayfaya yönlendirliyorlar. Açmazlarsa benim çalışmamın bir anlamı kalmıyor.

Benim istediğim bu dosyanın diğer kullanıcıların insiyatifine kalmadan 2 saatte bir (örneğin saat 10:00, 12:00, 14:00 gibi) otomatik olarak açılması kapatmanın ise kullanıcının insiyatifine kalması.

Böyle bir şey mümkünmüdür acaba

iyi günler diliyorum öncelikle.
çalıştığım yerde bir kaç kişiyi ilgilendiren bir excel dosyam var bu dosyanın bir sayfasını "eksik dilekçeler" olarak adlandırdım. Bu siteden aldığım bir kod yardımıyla dosyanın açılır açılmaz bu sayfaya otomatik olarak yönlendirilmesini sağladım. Ancak şöyle bir durum söz konusu; bu dosyayı diğer kişiler açarsa sayfaya yönlendirliyorlar. Açmazlarsa benim çalışmamın bir anlamı kalmıyor.

Benim istediğim bu dosyanın diğer kullanıcıların insiyatifine kalmadan 2 saatte bir (örneğin saat 10:00, 12:00, 14:00 gibi) otomatik olarak açılması kapatmanın ise kullanıcının insiyatifine kalması.

Böyle bir şey mümkünmüdür acaba

Daha önce kullanmadım ama windows gorev yöneticisinde yapılabilir diye biliyorum.

ilgilendiğiniz için sağolun fakat nasıl yapılır bu bende bilmiyorum.

Merhaba
Denetim Masası / Zamanlanmış Görevler bölümünde tanımlayarak yapabilirsiniz.
Kendimden örnek vereyim;
Okul zilini bilgisayardan çaldırmak için kullanmıştım bir zamanlar.
Tek tek giriş çıkışları tanımlayıp Winamp ile çaldırmıştım.
Fikir verebilir.

Geri