Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
1-Bir hata oluştu bu özellik artık çalışmıyor.Bu özelliği şimdi onarmak istermisiniz. evet-hayır / evet
2-Windows installer 1624 hatası nedeniyle, M.exell gereken dosyaları yükleyemiyor.Dönüşümler yüklenirken hata oluştu.Belirtilen dönüşüm yollarının geçerli olduğunu doğrulayın. TAMAM
3-MİCROSOFT VİSUAL BASİC
Class Not Registered
Looking for object with CLSID:{AC9F2F90-E877-11CE-9F68-00AA00574A4F}
TAMAM YARDIM
TAMAM dediğinde aşağıda gönderilen dosya hatası çıkıyor.
PC de 2 farklı ofis yüklüyse o hatayı yapıyor. Bir ara aynı hataları ben de alıyordum. Hem 2010 hem 2003 yüklüydü PC de. 2010 ofisi kaldırdım 2003 ü yeniden yükledim sorun çözüldü. 2 farklı ofis varsa birini kaldırın. Tek bir ofis varsa onuda kaldırıp yeniden yükleyin. Sanırım sorun düzelecektir.
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.