• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

dosyadan dosyaya veri aktarma

Excel Vers. ve Dili
office 2007 türkçe
iyi geceler,

arkadaşlar benim bir dosyam var, a sütunu s.no, b sütunu araç, c sütunu parça, d sütunu plaka , e sütunu tarih, f sütunu miktar, g sütunu birim fiyat, h sütunu toplamfiyat, ı sütunu da firma bilgisi yer alıyor.bilgileri satıra girdiğimde satırdaki plaka isminde bir dosya açılsın veya varolan o dosyaya o satırdaki bilgileri aktarmak istiyorum, yine aynı şekilde altına başka veriler girdiğimde satırda hangi plaka varsa o plakanın dosyasına o satırı aktarmak istiyorum.örnek dosyam ektedir.arkadaşlardan yardım bekliyorum.

3-4 aydır bu forumdan faydalanıyorum, gerçekten çok güzel, bazı şeyler öğrenebildim. arkadaşların emeğine sağlık

sağolasın, eline sağlık, tam olarak istediğim bu değil, sayfadan sayfaya değil de dosyadan dosyaya aktarmak istiyorum.yani firma dosyasından plaka dosyalarına aktarmak istiyorum.Eklemiş olduğunuz dosya da bu haliyle çalışmadı hata veriyor.çalışsada bu haliyle işime yaramıyor

sayfadan sayfaya değil dosyadan dosyaya aktarmak istiyorum, satırda geçen plakaların ayrı ayrı dosyalarına aktarmak istiyorum.ayrıca bu halde de çalışmadı hata verdi

benimde aynına benziyor isteğim bakarmısınız.

saygılarımla yardım lütfen!

çok teşekkür ederim

tam istediğim işlem tek bir şey eksik kalmış ben bir sutun eklediğimde aynı işlemleri yapmasını istiyorum fakat belge cinsine bakmıyor başka bir sutuna bakıyor ama çok işime yarayacak çok iyi anlamışsınız istediğimi çok sağolun başarılar...

tam istediğim işlem tek bir şey eksik kalmış ben bir sutun eklediğimde aynı işlemleri yapmasını istiyorum fakat belge cinsine bakmıyor başka bir sutuna bakıyor ama çok işime yarayacak çok iyi anlamışsınız istediğimi çok sağolun başarılar...

Önemli değil arkadaşım, eksik olan kısmı biraz daha detaylı yazarmısınız...

arkadaşlar böyle bişey mümkün değilmi yoksa

Sn Akdeniz 33

Sizin istediğiniz d sütununda kullandığınız karakterler "160' yerine 34HT160 gibi kullanmanız durumunda çözüm var çünkü sayfa sayfa isimlerinde tırnak (") hata veriyor... Not "160' yerine 34HT160 vb. yazıp aktar butonuna basarsanız hata vermediğini göreceksiniz..

hata vermedi

sayın htrk,
sağolasın, hata vvermiyormuş dediğin gibi yazınca ben anlayamamışım, kusura bakma, eline sağlık, güzel olmuş, benim tam olarak isteğidim plakaların sayfa şeklinde değilde ayrı ayrı xls dosyası şeklinde olması ve verilerin onlara aktarılması şeklinde, bir xls dosyası içine 300 adet plaka sayfası fazla gelir diye düşünüyorum.

yardım

sayın htrk,

listeye 70 tane değişik plakalı satır girip aktar deyince aktarmıyor, sadece sayfaları açıyor plaka adlarına göre ,başlıkları da aktarıyor sayfalara, satırları aktarmıyor, bir iki tane aktarıyor diğerleri yok

Selam..

Database alanını genişletmeniz yeterli olaacaktır...

Ekle/Ad/Tanımla menüsüne tıkladığınızda açılan pencerede database yazısı üzerine tıklayınız, Başvuru yeri kısmında bulunan kısmı istediğniz şekilde düzeltiniz..

mesajınızı yeni gördüm işim şimdilik halloldu önümüzdeki günlerde ufak bir tuş daha yazmam gerekebilir ozaman yardım isteyeceğim sizden gene önceki yaptığınız çok faydalı oldu tekrar çok sağolun..

sağolasın sayın htrk, dediğin gibi hallettim

arkadaslar benımde aynı dosyaya ıhtıyacım var ama ındıremıyorum lutfen dosyayı bastan upload edebılırmısınız? ındıremıyorum lınk ölmus sanırım...

Geri