• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

DOSYADAKİ indis Lİ FORMULLER mAKROLU OLURMU?

Excel Vers. ve Dili
2010
Dosyadaki (İNDİS) li formuller Makrolu olurmu hızlı hesap yapması için, açıklama dosyada var, Teşekkürler.

Ekli dosyalar

Selamlar,

Ekteki örnek dosyayı incelermisiniz.

Ekli dosyalar

Hocam elinize saglık guzel bır bılgı oldu bızım ıcınde ama benım sorum bıraz daha farklı dosyam ek bakarsanız sevınırım şimdiden tşk ederim

Ekli dosyalar

Selamlar,

Sn. Royalman,

Dosyanızı 2007 formatı ile eklemişsiniz. Bende 2003 olduğu için mecburen convert etmek zorunda kaldım. Ekteki dosyayı incelermisiniz.

Ekli dosyalar

kORHAN BEY ÇOK GÜZEL OLMUŞ TEŞEKKÜRLER, ancak sarı renkli g1 hücresine çift tıkladığımda (RAPOR) sayfasına ataıyor, fakat aranan çok olduğunda (RAPOR) sayfasına yazıyor, aranandan daha kısa olanları öncekinin üzerine yazıp, alt tarafta da önceki aramalar gözüküyor bunu, nasıl düzeltebilirim.(DOSYA EKTE)

Ekli dosyalar

Selamlar,

#2 nolu mesajımdaki dosyayı güncelledim. İncelermisiniz. İşlemlerden önce RAPOR isimli sayfayı temizleyen kodlar eklenmiştir.

Korhan Hocan eline saglık dosya problemı ıcın ozur dılerım bırde benım anlatımımdan kaynaklanan bır problem var ılgılenırsenız sevınırım. Ben ıkı tarıh ı secıp bolumude sectıgımde bana maıyet sayfasında bolumu bos olanlar gelsın ıstemıyorum. yanı sadece o bolum dolu olan kyp lerı cagırmak ıstıyorum.

Selamlar,

Sn. Royalman,

#4 nolu mesajımdaki dosyayı güncelledim. İncelermisiniz.

Hocam elınıze saglık tsk ederım tam ıstedıgım gıbı

Hocam sımdı bır sey danısacagım sıze ben hesaplama sayfasına dusen tutarların formatını nasıl ayarlarım. Yanı ytl olarak gelıyor ama ben ytl nın yazmasını ıstemıyorum. Ben denedım ama bu seferde cızgıler yok oldu. Bır turlu beceremedım.

Next

Columns("A").HorizontalAlignment = xlCenter
Columns("A:A").NumberFormat = "m/d/yyyy"
Columns("E:E").Style = "Currency"
Columns("E:E").NumberFormat = "0.00"

On Error Resume Next
With Range("A5:E" & Range("A65536").End(3).Row)
.Borders(xlDiagonalDown).LineStyle = xlNone
.Borders(xlDiagonalUp).LineStyle = xlNone
.Borders(xlEdgeLeft).LineStyle = xlContinuous

Ben sizin gonderdıgın koda kırmızı olan yerı ekleyerek denedım ama beceremedım. Yardımcı olursanız sevınırım tşk ederım

Ya anlatımda problem olabılır dıye yıne yazmak ıstedım. 4. mesajda eklenen dosyadakı kodla calısıyor fakat benım aklıma takılan ve yapmak ıstedıgımm ama kod bılgımın zayıf olmasından dolayı bır turlu yapamadıgım bır nokta var. Şimdi dosyada ozet rapor dedıgımızde verıler gelıyor ama tutar bolumune gelen degerler orn: 10 ytl seklinde gelıyr ben bunun 10,00 olmasını ıstıyorum eger yardımcı olursanız sevınırım sabahtan berı takla attım dosyada

Geri