Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
kORHAN BEY ÇOK GÜZEL OLMUŞ TEŞEKKÜRLER, ancak sarı renkli g1 hücresine çift tıkladığımda (RAPOR) sayfasına ataıyor, fakat aranan çok olduğunda (RAPOR) sayfasına yazıyor, aranandan daha kısa olanları öncekinin üzerine yazıp, alt tarafta da önceki aramalar gözüküyor bunu, nasıl düzeltebilirim.(DOSYA EKTE)
Korhan Hocan eline saglık dosya problemı ıcın ozur dılerım bırde benım anlatımımdan kaynaklanan bır problem var ılgılenırsenız sevınırım. Ben ıkı tarıh ı secıp bolumude sectıgımde bana maıyet sayfasında bolumu bos olanlar gelsın ıstemıyorum. yanı sadece o bolum dolu olan kyp lerı cagırmak ıstıyorum.
Hocam sımdı bır sey danısacagım sıze ben hesaplama sayfasına dusen tutarların formatını nasıl ayarlarım. Yanı ytl olarak gelıyor ama ben ytl nın yazmasını ıstemıyorum. Ben denedım ama bu seferde cızgıler yok oldu. Bır turlu beceremedım.
Ya anlatımda problem olabılır dıye yıne yazmak ıstedım. 4. mesajda eklenen dosyadakı kodla calısıyor fakat benım aklıma takılan ve yapmak ıstedıgımm ama kod bılgımın zayıf olmasından dolayı bır turlu yapamadıgım bır nokta var. Şimdi dosyada ozet rapor dedıgımızde verıler gelıyor ama tutar bolumune gelen degerler orn: 10 ytl seklinde gelıyr ben bunun 10,00 olmasını ıstıyorum eger yardımcı olursanız sevınırım sabahtan berı takla attım dosyada
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.