Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İşyerinde Dos tabanlı bir muhasebe programı kullanıyoruz. Windows altında programı çalıştırabiliyorum. Bu programla yazıcıya çekim gönderdiğim işi Excel'e aktarabilmem mümkün mü?
Yani yazdır dediğimde yazıcıya giden iş kendini ram'a veya herhangi bir temp klasörüne atıyordur herhalde. Buradaki dosyayı çekip excel ile açmayı planlıyordum ama daha herhangi birşey bulamadım
Aslında PrintScreen ile Notpad'e ekledim. Daha sonra bunu excel'e aktardım. Veri - Metni sütunlara dönüştür deyip ayarladım. Bu zaman alsa da işe yaradı.
║31/10│4│ 182│SEKER BANK 17.10.200│ 5,155,850.35 B║
Herhangi bir hücreye 1 (bir) yazın, sonra bu hücreyi kopyalayın. Daha sonra rakamların olduğu hücreleri seçin ve sağ-klik ile özel yapıştır-çarpı işaretleyerek tamam butonuna basın.
Aslında ben logo kullanmıyorum, Ankara Genel Müdürlükte (Tedaş) Logo kullanılıyor. Onların ve bizim tabloları normalde elle okeyliyorduk. Ama paralar hep başka başka yerlerde ve hata yaparsak en baştan okey atıyoruz. Ben bizim tabloyu excel'e aktardım. Eğer onlarınkini de aktarabilirsem hızlı bir şekilde karşılaştırma yapabilirim.
Onların ekim kasım aylarını elle girdim, okeyi kolay oldu ama her ay için 700 kalem parayı tarihleri ile girmek çok zaman alıyor.
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.