• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Dolu hücreyi atlayıp boşa yazsın ve kaydetsin nasıl olacak

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan HD1975
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Excel Vers. ve Dili
office 2003
MERhaba

Sayfa1 de a hücresine yazdığım veriyi sayfa2 de c hücresine aktarsın ve
kaydetsin ayrıca tekrar not yazdığım zamanda c hücresi dolu ise bir sonraki hücreye veriyi yazsın.Makro olarak değilde bunu formül olarak nasıl yapabiliriz.

Saygılar

H.D.

Yaptıklarınız için teşekkür ediyorum ama ?

Herkese iyi akşamlar

Öncelikle verdiğiniz hizmetler ve değerli zamanınızı ayırıp bizler için hazırladığınız
hertürlü iyiliğiniz için sizere çok teşekkürlerimi iletiyor ve karşılığnı umarım
yaradan tarafından alırsnız.

Yalnız şunuda demeden gçemeyeceğim bizler gibi arkadaşlar excelle daha
yeni tanışmış ve ondaki bazı nimetleri görünce ve sizlerinde değerli katkıları ile
bu program hakkında daha fazla çaba içerisine girmektedirler.

Ama bizim gibi acemi arkadaşlardan bir kaç gün içinde foruma ciddi bir şekilde
katkı yapmamızı beklemenizin yanlış olduğunu düşünüyorum ve sanıyorumki
benim son sorduğum bir kaç soruya bundan dolayı cevap verilmiyor.

İnşaallah bizlerde birgün sizler gibi arkadaşların bu hizmetlerine destek
olabiliriz.

Her şey için tekrar teşekkür ediyorum.

Sizin en hayırlınız insanlara en faydalı olanınızdır.(H.Z.)MUHAMMET (S.A.V.)

Bizi bloke etsenizde sizler bu hadise layık insanlarsınız.
Saygılarımı sunuyorum

H.D.

Syn. HD1975,
Öncelikle şunu belirteyim. Makro kullanmadan, sadece fonksiyonlarla, bu isteğinizin gerçekleşmesi mümkün değil. Cevap alamama sebebiniz de büyük ihtimalle bu olmalı. Fazla alıngan olmayın bence...

Merhaba,

Sn HD1975, yazdıklarınızdan hiç bişey anlamadım. Sizden, kim ne amaçla nasıl bir katkı talep etti? Bunu biraz daha açıklar mısınız? Katkıdan kastınız Altın üyelikse bunu hiç kimse sizden talep edemez, bu tamamen gönüllü yapılan bir katkıdır ve kesinlikle ayrıcalık değildir. Ayrıca yukarıdaki sorunuzla ilgili olarak kendi adıma şunu söylemek isterim, Ben Uzman olsam örnek ve dosya olmadan bu şekildeki soruya yanıt vermek istemem. Çünkü yardım bekleyen çok üye var forumda. Bu şekilde yazıp yazıpda bana cevap verilmiyor demeniz çok yanlış. :frown:

Bu dosya için değil

Öncelikle alınganlık olarak düşünmeyin.
Yaklaşın on gündür sorduğum üç dört sorum var kullanıcı adım ile
sorgulatıp görebilirsiniz.

Anlamadığım on gündür olumsuz bir cevap bile yazılmadı ısrarla aralıklarla
sordum yine aynı şekilde cevap göremedim.

Ama dediğim gibi yinede yaptıkları fazlasıyla takdir etmek için yeterlidir.

Ben forumlara yeni katılan bir arkadaşım böyle bir durum olduğunu arkadaşlarıma
söyleyince senin foruma sadece soru sorup,sorulan hiç bir soruya katkıda
bulunmadığın için böyle birşey yapmış olabilirler dendi.

Saygılar

Herkese iyi akşamlar

Öncelikle verdiğiniz hizmetler ve değerli zamanınızı ayırıp bizler için hazırladığınız
hertürlü iyiliğiniz için sizere çok teşekkürlerimi iletiyor ve karşılığnı umarım
yaradan tarafından alırsnız.

Yalnız şunuda demeden gçemeyeceğim bizler gibi arkadaşlar excelle daha
yeni tanışmış ve ondaki bazı nimetleri görünce ve sizlerinde değerli katkıları ile
bu program hakkında daha fazla çaba içerisine girmektedirler.

İnşaallah bizlerde birgün sizler gibi arkadaşların bu hizmetlerine destek
olabiliriz.

Her şey için tekrar teşekkür ediyorum.

Sizin en hayırlınız insanlara en faydalı olanınızdır.(H.Z.)MUHAMMET (S.A.V.)

Bizi bloke etsenizde sizler bu hadise layık insanlarsınız.
Saygılarımı sunuyorum

H.D.

merhaba
syn HD1975,
katkıdan kastınız nedir!?
hiç kimseden maddi bir beklentimiz yok.
uzman arkadaşlar hiç bir maddi karşılık beklemeden herkese yardımcı olmaya çalışıyor.

sorularınıza yanıt alamamanız sizin dışlandığınız veya maddi katkı sağlamadığınız anlamına gelmez, bu kanıya nerden vardınız anlamak mümkün değil.
ya soruların anlaşılmamıştır, ya örnek dosya yoktur, ya bu konuda yeterli bilgiye sahip olan arkadaşlar görmemiştir ya istediğiniz yapılamıyordur vs vs.

Ben forumlara yeni katılan bir arkadaşım böyle bir durum olduğunu arkadaşlarıma
söyleyince senin foruma sadece soru sorup,sorulan hiç bir soruya katkıda
bulunmadığın için böyle birşey yapmış olabilirler dendi.
Saygılar
Syn.HD1975,
Az önce de belirttiğim gibi, cevabı meçhul bir soru sormuşsunuz. Bu nedenle cevap verilmemiştir. Eğer makro ile isteseydiniz, kısa sürede cevabını alırdınız. Diğer bir husus, sorularınıza örnek dosya eklemiyorsanız veya isteğinizi açık bir şekilde belirtmiyorsanız bundan da olabilir. Ama şuna emin olun, kimse sizden sorulan sorulara cevap beklemez. Aksine, soru sormanız, forum için daha hayırlı bir iş olur.:)
Yeni olduğunuz için sitenin genel karakterini sanırım tanıyamamışsınız. Bilinçli olarak, cevap yazmama gibi bir durumun olmadığına emin olabilirsiniz. İçiniz rahat olsun.:)

Kesinlikle madii bir beklenti olmadı.Sadece bbeş on gün hiç bir soruya cevap alamayınca
foruma cevap bazında katkımız olmadığı için dışlandık diye düşündüm.En azından çevremedki bazı
arkadaşlar forumlarda böyle uygulamalar olduğunu söylediler.Bizlerde bu konularda yeniyiz
herhalde bizde bu akıbete uğradık diye düşündün ve böyle bir yazıyı yazdım.

Demek ki yanılmışım gördüğüm cevaplardan sonra.
Sizlerden özür diliyorum.
Haklarınızı helal edin.

Tekrar ediyorum böyle bir şey yapmış olsanızda yazımda belirttiğim gibi yatıklarınız bile
benim için çok değerliydi.

Saygılar sunuyorum

Kesinlikle madii bir beklenti olmadı.Sadece beş on gün hiç bir soruya cevap alamayınca
foruma cevap bazında katkımız olmadığı için dışlandık diye düşündüm.En azından çevremdeki bazı
arkadaşlar forumlarda böyle uygulamalar olduğunu söylediler.Bizlerde bu konularda yeniyiz
herhalde bizde bu akıbete uğradık diye düşündüm ve böyle bir yazıyı yazdım.

Demek ki yanılmışım gördüğüm cevaplardan sonra.
Sizlerden özür diliyorum.
Haklarınızı helal edin.

Tekrar ediyorum böyle bir şey yapmış olsanızda yazımda belirttiğim gibi yaptıklarınız bile
benim için çok değerliydi.

Saygılar sunuyorum

Sn. HD1975, www.excel.web.tr bizim evimiz gibi ve çok farklı, lütfen başka forumlarla karıştırmayın.
Hatanızı anlayıp özür dilemek bile büyük bir erdemliktir bu nedenle teşekkür ederim.

selam arkadaşlar öncelikle emeği geçen herkesin ceddine rahmet olsun sayenizde excelli azda olsa öğrendim.sizden ricam bana bir konuda yardımcı olmanız benim yapmak istediğim şöyle bişey. örn ana sayfadan bilgi girişi adında bir bölüm olacak oradan personel ismini şantiye ismini ve çalıştığı tarihi yazacağım gönder dediğimde personel sayfasına ekleyecek tabiki şantiye sayfasınada. yani benim yapmak istediğim şirketimde çalışanların hangi gün hangi şantiyede çalıştıkları ve sonra aylık rapor halinde görülmesi eğer anlatabildiysem ne mutlu bana

Geri