• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Dogum günü listeleme

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan BK1903
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Excel Vers. ve Dili
2003 türkçe
Özür dilerim forumda çok yeniyim.. Yani uzun suredir takip etmekteyim fakat bu ilk mesajım olacak yardımlarınızı bekliyorum...
Sorunum:
ekteki doğum günlerine değerler verdim yani dogum gunu olan "1" olmayan "0" olarak gözüküyor. Benimse dogum gunu olanları yani 1'leri listelemem lazım fakat başaramadım :( ne yaptıysam olmadı yardımlarınızı bekliyorum...

Aslında konuyu biraz daha açarsak... Doğum günü olan ilk kişinin ismini "F2 hücresinde" gösterebiliyorum ama 2. 3. kişiler çıkmıyor :( doğum günü olanların isimlerinin F2 de listelenmesini istiyorum...
Yardım ederseniz minnettar kalacağım şimdiden teşekkürler...

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
Merhaba

E2 deki goğum günü hücresindeki açılır listedeki 0 'ın önündeki işareti kaldırın

Cevap için teşekkür ederim ama E2 de bulunan açılır listede 0 ın önünde birşey yok ki hocam..

Yardım edebilecek kimse yok mu :( Lütfen bi el atın hocalarım :(

Selam

Dosyaya bakar mısın?

Ekli dosyalar

Selam

Dosyaya bakar mısın?

Hocam ilgin için çok teşekkür ederim ama istediğim bu değil :( F2 hücresinde doğum günü olanların ismi listelensin istiyorum :( F2 hücresinde E sutununda gördüğü ilk doğum gününü alıyo isminide atıyo oraya fakat istediğim tüm doğum günü olanların tümü listelesin yani F2 de "mustafa,aziz,ismail" yazsın... Bu mümkün mü acaba :(

Sanırım yok bunun bir çaresi :(

Geri