Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Excel.web.tr den öğrendiklerimle hazırlamış olduğum Ortaöğretim Kurumları Disiplin Yönetmeliğine uygun belge ekte olup; Belge ile ilgili açıklamalar vt sayfasında yapılmıştır.
Belgede syafalarda bazı yerlerde formül eksikliği görülmüştür ve kontrol edilerek düzeltilmiştir. Belgenin en önemli özelliği disiplin soruşrurması yönetmelik hükümlerine tam olarak uyulması. makro şifresi:1234 ve formül koruma şifresi.1 2007'de düzenleme yaptığımdan birçok hata mesajı aldım. fakat 2010'da sorun çıkacağını zannetmiyorum. Tüm Form Üyelerine selamlar...
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.