• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Dış veri alımıyla ilgili acil yardım

Excel Vers. ve Dili
2003 türkçe
iki adet excel dosyam var bırıncısınde fıyat lıstem var ıkıncısınde musterıler ve aldıkları malzemeler bunların fıyatları hesapları falan fılan cektıgım sorun sudur ben bu dosyaları kendı bılgısayarımda yaptım ıkı dosyayıda baska bılgısayara atınca verılerı cekmıyor guncelle dıye bısı cıkıyor 2003 kullanıyorum lutfen yardım edın:frown:

merhaba

2 kitap arasında bağlantı varsa; başvurulan kitap kapalı olduğunda "bağlantıları güncelleyin" uyarısı çıkar.
düzen / bağlantılar ekranında bağlantıyı güncelleyebilir, kesebilir, dosyayı açabilirsiniz vs.

bu dosyaları başka bir makineye bir şekilde aktardığınızda (taşınabilir disk, cd, mail vs gibi) bağlantı sorunuyla karşılaşabilirsiniz.
bağlantı kurulan dosyanın yolu değişecektir. düzen / bağlantılar penceresinde ilgili dosyayı "kaynağı değiştir" şeklinde bulup düzeltmeniz gerekir.

dosyaları taşımada sıkıntı yaşamamak için bunları bir klasöre koymak ve klasörü başka makineye kopyalamaktır, bu şekilde bağlantı dosya yolu sorunu olmaz.
sürekli birbiri ile ilişkili çalışan dosyalar ise önce kaynak dosyayı açın sonra bağlantı kurduğunuz dosyayı açın.

Geri