• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Diploma Kayıt Örneği Programı

Excel Vers. ve Dili
excel 2016 türkçe
Arkadaşlar e-okuldan önce defterlere yazılı Diploma bilgilerini toplu tutmak için bir program taslağı hazırladım.Öğrenci kayıt kısmından bilgileri girdiğimde kayıt yapmasını istiyorum.Belge hazırla kısmında öğrenci adı soyadı,ana adı,baba adı yazarak arama yapıp sonucun sayfadaki öğrenci bilgilerini doldurmasını istiyorum.Örnek bir doldurma yaptım...

Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
öğrenci bilgileriniz diğer dosyada sanırım. kişisel bilgiler varsa bir taslak hazırlayıp eklerseniz daha sağlıklı yardım olur hocam.

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
cems'in vermiş olduğu dosyayı incelerseniz işinizi fazlasıyla görecektir

Hocam o dosyada diploma hazırla deyince önizleme çalıştırın diyor.Resmi yazı sayfasını açamadım.Nasil açabilirim.Direk diploma oluştur deyince sayfa acilmazmi

Hocam o dosyada diploma hazırla deyince önizleme çalıştırın diyor
Bu program diploma değil mezuniyet belgesi ya da tasdikname hazırlar.
Basımdan önce onizlemede 1 sayfa olduğunu, taşma ya da eksik var mı görmenizi sağlamak için direk printout verilmedi.

Resmi yazı sayfasını açamadım.Nasil açabilirim.

Exceli aç tuşuna dokunun, gelen inputboxa cems yazın , zaten üstünde yazıyor. Tamam deyince form kapanır excele geçmiş olursunuz.Bu engelin sebebi , datanın kontrol dışında karıştırılamamasıdır. Bu sayfayı açmaya gerek yok , baskı önizleme doğru ise windows'un o sayfada sol üstteki tuşu ile baskıya gönderebilirsiniz.

Son düzenleme:
Hocam kayıt yaptım.Ancak diploma oluştur deyince girmiş olduğum sınıf,cep telefonu ve ev adresi Diploma Arşiv de oluşturulamadı dolayısıyla matbuu belgede çıkmadı.Bunu nasıl düzeltebilirim,yada siz rica etsem düzeltip tekrar ekleyebilir misiniz...

Ekli dosyalar

• hata.jpg
    hata.jpg
    22.9 KB · Görüntüleme: 9
Geri