• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Dijital İmza

Excel Vers. ve Dili
excel 2016 32 Bit ve Excel 2020 32 Bit Türkçe ve İngilizce
Arkadaşlar;
Hazırlamış olduğum bir vba programındaki makroların başka bilgisayarlarda otomatik olarak çalışması için ticari dijital imza ve sertifika alınması gerekiyormuş.
bununla ilgili olarak hep yabancı siteler var.bunu vermeye yetkili türk firma biliyormusunuz.

arkadaşım onun için herhangi bir şirkete ihtiyacın yok onu office programı ile oluşturman gerekiyor. Başlattan Microsoft office programının içindeki Sertifika yöneticisinden sertifika oluşturabiliriniz...

Bizim Microsoft office içinden hazırlamış olduğumuz sertifikalar ile düzenlenen programlar hangi bilgisayarda hazırlanmış ise o bigisayarda geçerli , farklı bir bilgisayara yüklendiğinde kullanıcıya soruyor makroları devre dışı bırakıyormusunuz yoksa bu kişiye güveniyormusunuz diye! kullanıcı güvenmiyorum derse vba şifre bölümüne ulaşabiliyor...
Halbuki ticari yetkili firmalardan alınan sertifikalar ile yapılmış olan programlar farklı bir bilgisayara yüklendiklerinde ,kullanıcıya makroları devre dışı bırakayımmı diye sormuyor böylece şifresi kitler vasıtası ile değiştirilmiş olan vba dosyanızı vba şifrelerine giremedikleri için korumuş oluyorsunuz...
bunun için bu konuda yetkili türk firma varmı diye sormamın sebebi bu...
eğer böyle değilse daha farklı ise beni aydınlatırsanız sevinirim

Bizim Microsoft office içinden hazırlamış olduğumuz sertifikalar ile düzenlenen programlar hangi bilgisayarda hazırlanmış ise o bigisayarda geçerli , farklı bir bilgisayara yüklendiğinde kullanıcıya soruyor makroları devre dışı bırakıyormusunuz yoksa bu kişiye güveniyormusunuz diye! kullanıcı güvenmiyorum derse vba şifre bölümüne ulaşabiliyor...
Halbuki ticari yetkili firmalardan alınan sertifikalar ile yapılmış olan programlar farklı bir bilgisayara yüklendiklerinde ,kullanıcıya makroları devre dışı bırakayımmı diye sormuyor böylece şifresi kitler vasıtası ile değiştirilmiş olan vba dosyanızı vba şifrelerine giremedikleri için korumuş oluyorsunuz...
bunun için bu konuda yetkili türk firma varmı diye sormamın sebebi bu...
eğer böyle değilse daha farklı ise beni aydınlatırsanız sevinirim

Kusura bakmayın yanlış anlamışım...

sn cngzklc tşk.ederim gayet işime yaradı...

Geri