• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Diğer sheetlere veri aktarımı!

Excel Vers. ve Dili
2016 türkçe
merhaba

Excel çalışma sayfasında ana veri girişi sheetinde farklı firmalara ait tarih,firma,tonaj ve fiyat girdisi yer almakta ,günlük biz kendimiz bu değerleri o gün sattığımız firmalar için giriyoruz ama ben tek tek firma firma takip istiyorum, her firma isminde farklı sheetler açtım.ben ana veriye her firma girdiğimde diğer sheetlere kendisi bilgi aktarsın istiyorum tarih, tonaj,fiyat,olarak bu mümkün mü?
mümkünse nasıl yapabilirim?

merhaba

merhaba

Excel çalışma sayfasında ana veri girişi sheetinde farklı firmalara ait tarih,firma,tonaj ve fiyat girdisi yer almakta ,günlük biz kendimiz bu değerleri o gün sattığımız firmalar için giriyoruz ama ben tek tek firma firma takip istiyorum, her firma isminde farklı sheetler açtım.ben ana veriye her firma girdiğimde diğer sheetlere kendisi bilgi aktarsın istiyorum tarih, tonaj,fiyat,olarak bu mümkün mü?

ekli dosyayı inceleyin işinize yarayacaktır

Ekli dosyalar

merhaba

Örnek çalışma dosyanızı eklerseniz bir bakalım.

Aynı çalışma sayfasında sheetler arası veri aktarımı..

merhaba

excel çalışma sayfamda bulunan ana veri girişi yaptığım sheet var, buraya tarih,firma,miktar,tutar,irsaliye no ...gibi bilgileri kendim giriyorum. yazdığım her bilginin otomatik olarak her firma için açtığım sheetlere otomatik gitsin istiyorum. yani ben sadece ana veriye giriş yapmak istiyorum arkadan program kendisi sheetlere dağıtsın.aynı zamanda fatura takibinide yapayım sizce bu mümkün müdür? ekte dosyayı gönderiyorum. yardımcı olursanız memnun olurum.

Ekli dosyayı görüntüle Takip Formu - Kopya.xlsx

Geri