• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

diğer sayfaya otomatik listeleme

Excel Vers. ve Dili
TÜRÇE
arkadaşlar sipariş listesi hazırlamalıyım.sayfa 1 de yazdığım siparişin aynısını sayfa 2 ye listelemesini istiyorum.bu mümkün mü acaba.şimdiden teşekkür ederim.

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
Merhaba,

Tam olarak ne yapmak istediğinizi anlamadım ama, aşağıdaki kodları Sayfa1'in kod bölümüne kopyalayıp deneyiniz.

Sayfa1 de yapılan değişikliği sayfa2 ye aktarır.

Not : Lütfen dosyanızı Excel 2003 formatında ekleyiniz.

Kod:
Private Sub Worksheet_Change(ByVal Target As Range)
On Error GoTo Son
If Intersect(Target, [D:D]) Is Nothing Then Exit Sub
If Target.Row = 1 Then Exit Sub
Range("A" & Target.Row & ":D" & Target.Row).Copy Sheets("Sayfa2").Range("A" & Target.Row)
Target.Offset(1, -2).Select
Son:
End Sub

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
Nejdet by teşekkürler.yapmak istediğim bu fakat ben sayfa 2 de alt satıra devam etmek istiyorum.yani bir ay boyunca şipariş verdiklerimi bir sayfada listelemek için.sizin verdiğiniz kodla sayfa 2 de aynı satır değişiyor bir gün önce verdiğim şipariş siliniyor.sayfa 2 de alt satıra devam edebilirmi,sayfa 1 de yazacaklarım.ilginize teşekkür ederim.

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
stalker özür diliyorum tam ifade edemedim sanırım.sayfa 1 de günlük yazdığım şipariş formunu sayfa 2 de listelemek istiyorum.sayfa 1 de her gün başka sipariş yazıp siliyorum.ben ay boyunca sayfa 1 yazıp geldiğinde sildiğim siparişin sayfa 2 de listelenmesini istiyorum.umarım anlatabilmişimdir.ilginize teşekkürler.

sayın Aygun78 teşekkür ederim aynen böyle birşey arıyordum.ayrıca tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum emeğinize sağlık.

Geri