• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Diğer sayfaya kritere uyanları aktarma

Excel Vers. ve Dili
2003 Türkçe
Forumda yaptığım araştırmalarda bulup dosyama uyguladığım formüller ile bir yere getirdiğim çalışmamda bir konuda yardıma ihtiyacım var. Kriterlere uyduğunda veriyi sorunsuz istediğim yere çekiyorum ama uymadığında da hücrenin boş kalmasını istiyorum.
Dosya içerisinde bir miktar daha açıklama yaptım. Yardımlarınıza teşekkür ederim.

Ekli dosyalar

Ekinde dosya var sanırım siz göremiyorsunuz ? Yoksa sadece ben mi görüyorum. Forumda yeniyim. Dosya eklemeyi beceremedim mi ? Başka bir arkadaş daha bakabilir mi =

Forumda yaptığım araştırmalarda bulup dosyama uyguladığım formüller ile bir yere getirdiğim çalışmamda bir konuda yardıma ihtiyacım var. Kriterlere uyduğunda veriyi sorunsuz istediğim yere çekiyorum ama uymadığında da hücrenin boş kalmasını istiyorum.
Dosya içerisinde bir miktar daha açıklama yaptım. Yardımlarınıza teşekkür ederim.

ilk açtığımda ekli dosya görünmüyordu mesajı yazdıktan sonra sayfa yenilenince gördüm kusura bakmayın. ekli dosyada yalnızca sarı renkli hücrede formülü güncelledim bi kontrol edin lütfen.

Ekli dosyalar

Arkadaşım ilgine teşekkürler ama olmamış. Sizin formülünüz hatalı olduğu için o hücre boş kalmış. Formülünüz sonuç üretmesi gereken hücrelerde de boş kalıyor.

Sorum günceldir. Yardımlarınızı bekliyorum.

Geri