• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

diğer sayfalardan veri çagırma

arkadaşlar örnek dosya koydum incelerseniz sevinirim.

Merhaba
a sekmesinin sonudaki boşluğu alın
A2 hücresine a
B2 hücresine 5 yazın
C2 hücresine
Kod:
=DÜŞEYARA($B2;DOLAYLI("'"&$A2&"'!A:C");2;0)
D2 hücresine
Kod:
=DÜŞEYARA($B2;DOLAYLI("'"&$A2&"'!A:C");3;0)
Bu formülleri yazın ve deneyin.

hocam teşekkür ederim bi deniyim bakalım inşallah olur acaba 2007 ofice dosyalarını 2003 te açmanın yolunu biliyormusun konuyla pek ilgisi yok ama

=DÜŞEYARA($B2;DOLAYLI("'"&$A2&"'!A:C");3;0) hocam çok teşekkür ederim bunlar işe yaradı da bn bunların mantıgını çözemedim bana yardımcı olabilirmisin a,b,c gibi d sayfası ekledim bir türlü ondan getirtemedim bir de sadece e sayfası ekleyim e sayfasından A,B,C,D sütunlarını nasıl getirtebilirim gönderdiğim örnekte D sütununda bitio ya E sütununa 5 yazdığımda e sayfasından 5 i getirsin formulun mantıgını çözebilsem ben yapmaya çalaışacaktım ama beceremedim emeklerine sağlık tekrar

=DÜŞEYARA($B2;DOLAYLI("'"&$A2&"'!A:C");3;0) hocam çok teşekkür ederim bunlar işe yaradı da bn bunların mantıgını çözemedim bana yardımcı olabilirmisin a,b,c gibi d sayfası ekledim bir türlü ondan getirtemedim bir de sadece e sayfası ekleyim e sayfasından A,B,C,D sütunlarını nasıl getirtebilirim gönderdiğim örnekte D sütununda bitio ya E sütununa 5 yazdığımda e sayfasından 5 i getirsin formulun mantıgını çözebilsem ben yapmaya çalaışacaktım ama beceremedim emeklerine sağlık tekrar

Merhaba
Formülün açıklaması şu :
B2 hücresini A2 hücresinde yazan sayfaya göre A sütununda ara varsa B sütunundaki ve C sütunundaki karşılıkları çıkart dedim.

çok teşekkür ederim ama
1. ben buna şimdi bi adet a,b,c ye ek olarak bi adet 'd' sayfası ekledim d 3 yazıom çıkmıyor neden ki acaba formülde nasıl düzelteceğiz
2. birde bunu sadece bir sayfadan veri getirmede nasıl kullanabilirim aynı bu şekilde 3 sütun getirecek

çok teşekkür ederim ama
1. ben buna şimdi bi adet a,b,c ye ek olarak bi adet 'd' sayfası ekledim d 3 yazıom çıkmıyor neden ki acaba formülde nasıl düzelteceğiz
2. birde bunu sadece bir sayfadan veri getirmede nasıl kullanabilirim aynı bu şekilde 3 sütun getirecek

Merhaba
Tıklayın
1. Sorunuzu anlamadım

Geri