Diğer sayfalara veri girildikçe ana sayfada görünsün

HOSTES09

Windows 11 Pro/Office 365/64 bit/masa üstü P.C.
Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
2016 TÜRKÇE
İyi akşamlar,
Diğer sayfalara veri girildikçe ana sayfada veriler otomatik olarak görünsün istiyorum. Her formülü denedim ama sayfa isimlerini tek yazdığım zaman görünüyor. Ben hangi sayfaya yazılırsa (tarih sırasına göre) ana sayfamda listelensin istiyorum. Yardımlarınız bekliyorum.

Ekli dosyalar

Linkte paylaştığım tekniği deneyebilirsiniz.

Tam istediğimi bulamadım.

Olmuyor.
#AD?
çıkıyor.

Profilinizde Office 365 kullandığınızı belirtmişsiniz. Bu sebeple linki paylaştım..

Eski sürümler için ekteki çözüm yöntemini deneyebilirsiniz. Dosyanıza göre çözüm üretilmiştir.

DATA isimli sayfada veriler 100 satırlık bloklar halinde alt alta listelenmiştir. Eğer sayfalara gireceğiniz veri sayısı 100'den fazla olacaksa bu kurguyu arttırmanız gerekir.

DATA sayfasında B sütununda sarı renkli hücrelerde sayfa isimleri elle değiştirmeniz gerekiyor. Sayfa sayınıza göre burada 100 satırlık veri bloklarını alta doğru kopyalarsanız sorun yaşamadan tek sayfada verileri sıralı olarak görebilirsiniz.

Örnek olarak paylaştığım dosyada yeni bir sayfa tanımlamak için A302:O401 arasını kopyalayın.
A402 hücresini seçip yapıştırın.
Sonra B402 hücresine yeni sayfanın adını yazın.
Gerisi otomatik olacaktır.

Sayfalardan veri getiren bölümler 100 satırlık tanımlanmıştır.
DATA sayfasındaki A sütunundaki sıralama formülü ise 10.000 satırı dikkate alacak şekilde tasarlanmıştır.

İhtiyacınıza göre düzenlersiniz.

Ekli dosyalar

Geri