Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba Sayın Mustafaine, A sütunu tüm işlem sayılarını gösteren rakamlar. Evet arıza sayısını ve diğer işlemlerin sayısını alabileceğim sütun A sütunudur.
Ayrıca ilginize çok teşekkür ediyorum. Zira bu dosyayı ay sonuna kadar tamamlamam gerekiyordu.
ekledigim dosyayi inceleyiniz lutfen eksikleri varsa tekrar ulasiniz, yalniz formulu anlamadiginizi soylediginiz icin bilgi verme gereksinimi hissettim:
dosyanizda isim atamalari var ve atamalar 450`inci satira kadar gidiyor; o yuzden o satiri boyadim lutfen o satirdan once satir ekleyerek veri giriniz aksi halde formulleri verilerinizi toplamayacaktir..
Bunun disidan sumproduct formulunu sitede arayabilirsiniz.. Arti bir yardima ihtiyaciniz olursa basligi takip ediyor olurum kolay gelsin..
Ben bu forumu ve bu forumda bulunan tüm insanları gerçekten çok seviyorum. Size yardımınızdan dolayı ayrıca çok teşekkür ediyorum. Bir sorunum olursa yine sizi rahatsız edebilirim. Ayrıca dediğiniz gibi bu formülü öğrenmeye gayret edeceğim. Hayırlı günler diliyorum. Allah yar ve yardımcınız olsun.
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.