Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
cevabınız sayesinde bende benzer bir sorundan kurtuldum.fakat şimdide başka bir sorun var.elimde 30 sayfa olan bir excel dosyası var.bu sayfalardaki hücreler arasında bir değeri aramak ve bu değer ile ilgili tüm satırlar alt alta gelecek şekilde sıralamak istiyorum.bunu nasıl yapabilirim.yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Sayın ahmet uguz, sayın yurttas, gerçi dosyanızı güncellemiş ama bende ufak bir açıklama eklemek istedim. Dikkat edeceğiniz husus, verilerin bulunduğu sayfadaki başlıklarla kriter olarak belirlediğiniz hücredeki başlığın ve kopyalama yapılacak hücrelerdeki başlıkların aynı olması.
yardımcı olan tüm arkadaşlara teşekkürler.ben de benzer bir dosya hazırladım ama birden fazla sayfa içerisinde aynı veriyi arayıp alt alta sıralatamadım.nasıl bir yol izlemem gerekiyor acaba?
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.