• DİKKAT

    DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Diğer sayfadan Satır bilgileri çağırma

Katılım
26 Haziran 2013
Mesajlar
8
Excel Vers. ve Dili
Basit
Merhabalar Arkadaşlar, sitede örneklere bakmak istediğinde altınüyelik istiyor ve bilgiye ulaşamıyorum. Sorumu buraya yazmak istedim.

bir sayfada sertifika örneğine belge no girdiğimde ,diğer sayfada eşleşen numaralı sertifikanın, bilgilerini sertifikaya aktarması bir nevi bir sayfadan diğerine bilgi aktarma yalnız hücreyi değil satırdaki bilgilerin hepsinin sertifikada ki farklı hücrelere gönderilmesi.
Şimdiden Teşekkür Ederim
 
Örnek dosya ekleyebilir misiniz.

Düşeyara formülünü de inceleyin derim.
 
İlgilendiğiniz için Teşekkürler Kuvari, fakat benim yapmak istediğim şey Sertifika Sayfasındaki, Sertifika no bölümüne istediğim rakamı yazdıgımda, Defter sayfasındaki aynı Sertifika nosundaki satır bilgilerini, Sertifikaya aktarması.
 
Teşekkürler, Zorbey, Tamda istediğim buydu emeğinize sağlık ama, ben bu formulun mantıgını anlamak isterim.
 
Geri
Üst