• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Detaylı Fatura listesi bir çok farklı sayfadan sorgulama yapan işlem gerekli.

Excel Vers. ve Dili
2013
Ben ekte gönderdiğim tabloda detaylı alış ve satış fatura tablosu düzenledim ama bir türlü sorgulama sayfalarına bağlantı yapamadım bu konuda fikir verecek veya uygulamamma yardımcı olacak arkadaşlara minnettar kalacağım saygılar.

Ekli dosyalar

Merhaba,

Ekteki örnek dosyayı incelermisiniz.

Uygulanan işlemler;

"Alış Faturaları" ve "Satış Faturaları" isimli sayfalarda sarı renkli hücrelere formül uygulanmıştır. Ayrıca bu sayfalara dinamik ad tanımlaması yapılmıştır. Bu tanımlamalar diğer sayfalardaki özet tablolarda kullanılmıştır.

"Alış Fatura Dönemsel Toplamlar" isimli sayfanıza VERİ-ÖZET TABLO uygulaması yapımıştır. Bu şekilde raporunuz dinamik hale getirilmiştir.

"Satış Fatura Dönemsel Toplamlar" isimli sayfanıza VERİ-ÖZET TABLO uygulaması yapımıştır. Bu şekilde raporunuz dinamik hale getirilmiştir.

"Cari Hesap Ekstresi" isimli sayfanıza makro uygulanmıştır. Butona tıkladığınızda rapor oluşacaktır.

Yanlış anladığım ya da yorumladığım bölümler olabilir. Belirtirseniz düzeltmeye çalışırım.

Ekli dosyalar

Öncelikle Çok Teşekkür Ederim.

Dosyayı aldım veri girip inceleyeceğim görünüşte hersey ok ama olurda eksiklik veya farklılık bulursam size ileteceğim hocam eline koluna bilgine sağlık.. selamlar,

Merhaba ....

Tabloyu inceledim sizin yaptıklarınız bana baska ilhamlar verdi temennim o ki rahatsızlık vermeden cevaplar bulmak üstadım tabloya yani ekler düzenlemeler ve notlar yazdım inceler fikir ve çözüm üretirseniz sevinirim peşinen çok teşekküürler saygılar,

Ekli dosyalar

Konuya sonradan gönderilen cevaplar görünmüyormu acaba?

Konu ile ilgili sorunarınız olursa yazın demiştiniz yazdım ama cevap gelmeyince sadece merak ettiğimden yazdım acaba ulaşmıyor yada iletilmiyormu diye kusura bakmayın selam saygı,

Geri