• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Derste başarılı olan öğrencileri listelemek

Excel Vers. ve Dili
2010 TR
İlk önce sınıf listesi olacak listede öğrenci nosu ve adı yazacak yeni bir sayfayda türkçe dersi öğrencilerin nosu ve isimleri 1. sınıvadan aldığı notun %40'ı ve finalden aldığı notun %60'ı yazılacak ikisinin toplamı yazılacak. yeni bir sayfada Sonuç sayfasında ise ilk 10 başarılı ve son 10 başarısız öğrenci yazacak ilk 3 başarılı kırmızı son 3 başarısız öğrenci ise açık mavi olacak şekilde bir çalışma düşünüyorum. Öğrencileri mesela türkçede başarılı olan ilk 10 sosyalde başarılı 10 gibi görebileyim. Bu tarz bişi lazım

İlk önce sınıf listesi olacak listede öğrenci nosu ve adı yazacak yeni bir sayfayda türkçe dersi öğrencilerin nosu ve isimleri 1. sınıvadan aldığı notun %40'ı ve finalden aldığı notun %60'ı yazılacak ikisinin toplamı yazılacak. yeni bir sayfada Sonuç sayfasında ise ilk 10 başarılı ve son 10 başarısız öğrenci yazacak ilk 3 başarılı kırmızı son 3 başarısız öğrenci ise açık mavi olacak şekilde bir çalışma düşünüyorum. Öğrencileri mesela türkçede başarılı olan ilk 10 sosyalde başarılı 10 gibi görebileyim. Bu tarz bişi lazım

Merhaba;
İlk önce "örnek dosya" tarzı bir şey lazım.
İyi çalışmalar.

Bu gibi yardımlarınız bekliyorum. Arkadaşlar dosyayı yeniledim. Daha kolay anlaşılır hale getirdim. Saygılar

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
Yardımcı olacak arkadaş yok mu lütfen acil koşullu biçimlendirme de olabilir hiç kullanmadım bilmiyorum yardım lazım

Merhaba;
Yine birkaç bilinmeyen nokta olmasına rağmen son eklediğiniz ek daha çözüme yönelik olmuş.
Eki inceleyin.
İyi çalışmalar.

Ekli dosyalar

muygun arkadaşım tam istediğime benzemiş TEŞEKKÜR ediyorum öğrenci numarasına göre çağırmayı nasıl yaptın öğretirmisin bana. Ayrıca öğrencin en başarılı olduğu ders ilk sayfadalki alanda yani hidrolikte başarılı ise 93ile AA ise edebiyatta 95 AA ise başarılı olduğu derste Edebiyat yazacak şekilde ayarlancak bilgiler sayfasının olduğu yer yani. Emeğine sağlık.

Merhaba;
Eki tekrar deneyin.
Herhangi bir veriyi bir kritere bağlı olarak tabloya çekmekle ilgili İNDİS,KAÇINCI işlevlerini araştırın.
İyi çalışmalar.

Ekli dosyalar

Geri