Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşlar dosyada 1.ligdeki maçlar mevcut.ben bu maç skorlarından fb-bjk-gs-ts aralarında yaptıkları maçı ayrı bölümde listelemek istiyorum.yardımlarınızı bekliyorum
Rica ederim. Neredeki takım isimlerinden bahsediyorsunuz. Toplamda 4 büyük takımın kendi arasında yapacağı 9 maç olacağına göre yeşil rekli alanda takım isimleri sabit olacaktır değişmeyecektir.
4 büyük takımın toplam 9 seçeneği sizin belirttiğiniz yeşil alanda gösterilmiştir. Sizin isteğiniz bu 4 takımın dışındaki takımların da mı bu alanda görünmesi.
takımlar değişken olabilir.bunu demek istiyorum.örneğin g2 hücresine takımlar yazacağım. onların kendi aralarındaki maçlara bakacak.takım sayısı sınırlı değil
İsteğiniz ektedir. Dosyanın g2 h2 hücrelerinde seçtiğiniz veya elle yazdığınız takımların maç sonuçları yanında görünecektir. Birden çok takım seçmek isterseniz g2-h2-ı2-j2 hücrelerini aşağıya kopyalarsanız sonucu görebilirsiniz. Ayrıca önceki yaptığım çalışmada bir hata tespit ettim ve düzelttim. Dolayısıyla daha önceki dosyadaki maç sonuçları hatalıdır.
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.