• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Depo takip istiyorum

Excel Vers. ve Dili
excel 2003 türkçe
DEPO DA KAYIT TUTMAK ISTIYORUM bu tür bir program varsa lutfen atarmısınız muzo696@hotmail.com
AMACIM DEPOMDAKI BUTUN MALZEMELERI ATIP PROGRAMA ÇIKIŞ OLDUGU ZAMAN KIME KAC TANE VER DIM ZIMMETLEDIM VE GÜNCEL ELIMDE KALAN MALZEME SAYISINI GÖRMEK ISTIYORUM BU KONUDA YARDIMCI OLUNURSA COK SEVINIRIM.. ALLAH RAZI OLSUN CÜMLEDEN..

slm

arkadasım kolay gelsın bu ılac fırması ıcın galıba ben bunu nasıl duzenlerım fıyatları ırsalıye yı falan cıkarmak ıstıyorum bırde eskı gırılen deneme orneklerını nasıl sılerım bunu duzenleyebılırmısın sen zahmet olmazsa benım ıcın satıs yok fıyat yok yanı bırda ılac olmasın genel malzeme adı altında olsun..

arkadasım kolay gelsın bu ılac fırması ıcın galıba ben bunu nasıl duzenlerım fıyatları ırsalıye yı falan cıkarmak ıstıyorum bırde eskı gırılen deneme orneklerını nasıl sılerım bunu duzenleyebılırmısın sen zahmet olmazsa benım ıcın satıs yok fıyat yok yanı bırda ılac olmasın genel malzeme adı altında olsun..

Selam,
çözüme böyle ulşamaktan ziyade kendiniz bir örnek bir çalışma hazırlarsanız çok daha iyi netice alırsınız
İyi çalışmalar

slm

kendım yapamıyorum onun ıcın bu benım ısımı gorur ama bır ıkı fazlalık ve oznellık var ılac ıcın olması duzenleme yapılamazmı bunun uzerınde..

Geri