Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
sayın özenteks umarım yaptığım çalışma işinize yarar ayrıca yaptığım çalışmanın dahada iyi olması için fikirlerinizi ve önerilerinizi paylaşırsanız sevinirim
teşekkür ederim pacificline .gerçekten işime yarayacak olan depo dosyasının başlangıcı diyebilirm.yanlız depo genel durumunda ayrı ayrı ürün adına göe rapor vermesi mümkün mü? başka bi sayfada ürün adları diye bi yer açmak buna faydalı olabilir mi?hangi meslek gurubundansınız bilmiyorum ama tekstil de depo çok farklı fire hesabı yapmamz şart bunula ilgili bir öneriniz var mı? şimdiden teşekkür ediyorum.
sayın özenteks dediğiniz raporlama ve fireyi nasıl istediğinizi açık bir şekilde ifade ederseniz daha iyi olur. gönderdiğiniz dosyadan pek birşey anlamadım tam olarak istediğiniz nedir? evet ben tekstil sektöründe çalışmıyorum o yüzden dediğim konularda bazı açıklamalar yapmanız gerekir. Şimdi gönderdiğim dosyada filtre uyguladım istediğiniz tarih renk v.s göre giriş çıkışları daha iyi görebilirsizniz
sayın ysuna kitap deposu ile ilgili basit bir çalışma ekledim umarım işinizi görür. yaptığım çalışmanın eksik ve beğenmediğiniz yönlerini belirtirseniz sevinirim İyi çalışmalar
Selam arkadaşlar,Ben gözlükçüyüm ve ciro hesaplarımı tuttuğum kendime özgü bir çalışma yaptım fakat o kadar eksik ki tam detaylı faydalanamıyorum excelden Eğer bana yardımcı olursanız çok sevinirim.Öncelikle banka adı yazan kısımda açılır liste var bankaların adı geçen burda örneğin x bankasından satış olduğunda yapılan satışın miktarını bir tabloda günlük görmek istiyorum otomatik kendisi atsın.Ve daha sonrasında bu program üzerinde satış yapıldığında stokdan düşsün ve bana sattığım gözlükten elimde kaç adet kalmış göstersin MÜMKÜN MÜ ACABA size kendi hazırladığım excel sayfasını iletiyorum.Şimdiden teşekkür ederim.
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.