Excel Forum > Bilgi Bankası (SADECE ÜYELERE) > Excel İçin Örnek Uygulamalar > Mühendislik ve Teknik Uygulamalar
stok programında kısmi değişiklikler?
arkadaşlar konuyu burada başlatmıştım ama kimse cevap yazmadı oradan.
yanlış yere açmış olabilirim o nedenle aynı konuyu burada açıyorum.
yönetici arkadaşlar yukarda ki adresten konuyu silebilirler.
istediğim şu.malzeme talebi-siparişler ve sevkiyatlar arasında adet üzerinden kontrol sağlamak.ekteki formu incelerseniz çk uzun bir excel sayfası.kaydırma çubuğu kullanmak istemiyorum çok zaman alıyor.
amacım basitte olsa bir user form üzerinde malzeme talebi no su -adı-adedi;sipariş adı-nosu-adedi-sevk tarihi ve nosu ve bu 3 grubun kendi içinde adet olarak kontrol etmek istiyorum.
ekteki formu incelerseniz daha iyi anlaşılacaktır.dosyamdaki tüm sütunları tek bir sayfa da raporlayacak bir userform da işimi görebilir.
yardımlarınızı bekler teşekkür ederim
stok programında kısmi değişiklikler?
arkadaşlar konuyu burada başlatmıştım ama kimse cevap yazmadı oradan.
yanlış yere açmış olabilirim o nedenle aynı konuyu burada açıyorum.
yönetici arkadaşlar yukarda ki adresten konuyu silebilirler.
istediğim şu.malzeme talebi-siparişler ve sevkiyatlar arasında adet üzerinden kontrol sağlamak.ekteki formu incelerseniz çk uzun bir excel sayfası.kaydırma çubuğu kullanmak istemiyorum çok zaman alıyor.
amacım basitte olsa bir user form üzerinde malzeme talebi no su -adı-adedi;sipariş adı-nosu-adedi-sevk tarihi ve nosu ve bu 3 grubun kendi içinde adet olarak kontrol etmek istiyorum.
ekteki formu incelerseniz daha iyi anlaşılacaktır.dosyamdaki tüm sütunları tek bir sayfa da raporlayacak bir userform da işimi görebilir.
yardımlarınızı bekler teşekkür ederim