• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Depo malzeme sayıları

Excel Vers. ve Dili
oppen ofice
arkadaşlar dosyam ektedir yardımcı olursanız sevinirim gerçekten

Ekli dosyalar

Merhaba,

Eklediğiniz örnek dosyada "B" sütununda aradığınız "DEMİRBAŞ NO-CİNSİ-BÖLGESİ" var fakat istediğiniz miktar kısmı nereden gelecek? Depo sayfası "A" sütununda sıra numarası gibi numaralar var bunun dışında hiç bir yerde rakam yok. Hangi miktar kısmını istiyorsunuz?

Merhaba,

Eklediğiniz örnek dosyada "B" sütununda aradığınız "DEMİRBAŞ NO-CİNSİ-BÖLGESİ" var fakat istediğiniz miktar kısmı nereden gelecek? Depo sayfası "A" sütununda sıra numarası gibi numaralar var bunun dışında hiç bir yerde rakam yok. Hangi miktar kısmını istiyorsunuz?

istediğim olay şu ben DEMİRBAŞ NO-CİNSİ-BÖLGESİ" sütnundan her hangi bir parca seçtiğimde diger sayfadaki parca lisetesindeki parcaların yanına kaç adet kullanıldığını görmek istiyorum

selam

5-10 tane veri girersen yapabiliriz
özellikle verileri bir iki cins malzemede tam olarak gir
sütün sayın eksik gibi , malzeme sayıları sanki yok
total malzeme ve kullanılan malzeme sayıların nerede ben göremedim

kendin yapmak istersende topla.carpım yöntemlerini inceleyerek yapabilirsin

selam

şimdi orda zaten malzemeler sutunda seçiliyo sekmesi var seçtiğinde depo sayfasındaki malzemenin karşılığına ne kadar kullanıldığını görmek istiorum

selam

şimdi orda zaten malzemeler sutunda seçiliyo sekmesi var seçtiğinde depo sayfasındaki malzemenin karşılığına ne kadar kullanıldığını görmek istiorum

DOSAYI TEKRARDAN DÜZENLEDİM BAKABILIRSINIZ

Ekli dosyalar

giriş saati ve çıkış saati koymuşsun, ne kadar süre kullanıldığı mı yazsın istiyorsun? nerde yazmasını istediğini belirten bi sutun daha ekle, veya 1 numaralı sayfana miktar diye bir sutun ekle ki orda görünsün dosyalar..

ekteki dosyayı bir incelermisin? senin için yaptım bir örnek..

Ekli dosyalar

• jay.xls
    jay.xls
    38 KB · Görüntüleme: 37
listedeki YOK yazan hücrelerden herhangi bir malzemeyi seç ve miktarı karşısına gelecek...

listedeki YOK yazan hücrelerden herhangi bir malzemeyi seç ve miktarı karşısına gelecek...

çok saol kardeşim fakat istediğim şu sayfa 1 deki malzemelerden her hangi birini seçtiğimde diğer depo sayfasındaki malzemenin karşısında ne kadar kullandığımın miktarını görmek istiyorum olay bu yardımcı olursan çok sevinirim.dosyayı tekrardan düzenledim arkadaşlar buyrun

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
2nci sayfada cins ve miktar alanları için ad tanımlaması yaptım.
E3 teki formülü aşağı doğru kopyalayıp çoğalttım.
Dosyanız ektedir.
E3 teki formül:
=ETOPLA(Cinsi;$D3;Miktar)

Ekli dosyalar

2nci sayfada cins ve miktar alanları için ad tanımlaması yaptım.
E3 teki formülü aşağı doğru kopyalayıp çoğalttım.
Dosyanız ektedir.
E3 teki formül:
=ETOPLA(Cinsi;$D3;Miktar)

Çok sağolun ilğiniz için fakat olmadı istedğim şey sayfa 1 deki stunlardaki seçtiğim malzeme diğer depo sayfasındaki karşılığında kaç adet kulllanılmışsa onu görmek istedim

Ekli dosyalar

• 11.xls
    11.xls
    36 KB · Görüntüleme: 10
selam tablon yetersiz
sayfa 1 deki d4 de arka tekerleği seçtiğinde depo kısmında miktarda kaç görmen gerekiyor, söyleyebilir misin? ve nerden anlıyorsun.

3-4 kalemi sen manuel doldur ki anlayabilelim!

Çok sağolun ilğiniz için fakat olmadı istedğim şey sayfa 1 deki stunlardaki seçtiğim malzeme diğer depo sayfasındaki karşılığında kaç adet kulllanılmışsa onu görmek istedim

merhaba
istediğiniz şey 1. sayfada seçtiğiniz veriler'in depo Sayfasında kaç kere Geçtiğini Bulmak İse
Kod:
=EĞERSAY('1'!$D$3:$D$65536;DEPO!B3)
depo sayfanızın c3 hücresine yapıştırıp aşağıya doğru çekiniz

Zaten gösteriyor.:
İşte resmi.:cool:

forml59.jpg

Geri