• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

deneme sınavı sonuçları

Excel Vers. ve Dili
EXCEL 2010
merhabalar ben öğretmenim ve okulumdaki öğrencilerin deneme sınav sonuçlarını ailelerine iletebileceğim bir excel çalışması yapmak istiyorum. Fakat excel ile ilgili çok az bilgiyle bir yere kadar gelebildim. sonuç kısmına ulaşamadım. Yapmak istediğim şu.. 7 ayrı deneme sınavı olacak ve bu 7 ayrı sınavdan ayrı ayrı dersler var... bu derslere ait netler toplam netler alınan puan ve okul derecesi vs elle girilecek diğer bir sayfada (SONUCYAZDIR) bu veriler yazdırılabilir belge şeklinde olacak...

bir sayfadan diğer sayfaya formül ile bilgi taşımayı yaptım ama 150 öğrenci için tek tek yapmaktansa daha kısa bir yolu olabileceğini düşünüyorum. yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim. ilgili dosyayı ekte ekliyorum..

Ekli dosyalar

Merhaba,

B12 hücresine yazarak yana ve alt satırlara kopyalayınız. B9 daki ismi değiştirerek formülün sonuçlarını gözlemleyebilirsiniz..

Kod:
=KAYDIR(DOLAYLI("'"&B$11&"'!D1");KAÇINCI($B$9;DOLAYLI("'"&B$11&"'!D:D");0)-1;
SATIRSAY(B$12:B12))
.

öncelikle yardımseverliğiniz için sonrasında bu saatte cevap verdiğiniz için çok çook teşekkür ederim. sağolasın. çok çok işime yaradı verdiğin formül...

Geri