• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Değişmez ise olarak değiştirme

Excel Vers. ve Dili
excel 2007 türkçe
Resimde kırmızı ile gösterdiğim gecikme bölümündeki formülü, siyah ile işaretlediğim a kolunundaki verilerin ne kadar zamandır değişmediğini gösterecek şekilde değiştirmek istiyorum.
Nasıl yapabilirim?

Ekli dosyalar

• excel.jpg
    excel.jpg
    81.3 KB · Görüntüleme: 24
  • excel.xlsx
    excel.xlsx
    22.2 KB · Görüntüleme: 10
Son düzenleme:
Sorunuzu, örnek bir dosya içinde sorun ve bir örnek ile açıklayın, daha çabuk cevap bulabilirsiniz.

dosya örneğini de ekledim.
a sembolünün a kolonuna gelen fiyat bilgisi ne kadar zamandır (sistem saatini a3 ten alıyor) değişmediyse gecikme bölümünde bunun gözükmesi lazım.

Son düzenleme:
Dosyanızdaki formüller başka bir dosyadan veri alıyor zannedersem çünkü formüllerde başvuru hatası oluşuyor. Bence sorunuzu daha basit hazırlayıp sorun. Örneğin; şimdiki zaman ile gecikme zamanı arasındaki farkı nasıl bulurum gibi.

Evet dosya farklı bir yerden veri alıyor ama içerisndeki formüllerden neyin ne olduğu anlaşılıyor diye düşünüyorum. Eğer förmüllerden anlaşılmayan bir nokta varsa ben açıklayabilirim.
Yapmak istediğimi anlattım, resimle örnekledim, örnek dosyayı da koydum artık bundan sonra uzman kişilerin yardımını bekliyorum.

Kusura bakmayın, ben sorunuzu anlamadım diğer arkadaşlardan yardım isteyin.

Şöyle anlatırsam daha açıklayıcı olur herhalde.
B 5 bölümüne başka bir kaynaktan veriler geliyor. Bazen bu veri gelmiyor ve benim veri akışının ne kadar zamandan beri gelmediğini görmem gerekiyor, çünkü saniyeler bile önemli. B5 bölümündeki veri akışının ne kadar zamandır değişmediğini h5 te saniye bazında görmek istiyorum.

Bu kadar açıklamadan sonra hala bir cevap alamamış olmak üzücü.

Konu günceldir.

Geri