değişik uzantılı dosya açma

halit3

Uzman
Uzman
Excel Vers. ve Dili
2003 excell türkçe
ve
2007 excell türkçe
Bu konu ile ilgilenen arkadaşlara sesleniyorum 20 nolu mesajdaki dosyayı indirsinler klasörü ve örnek dosyayı rardan çıkartıp aynı yerde yan yana koysunlar ve örnek dosyayı açsınlar E sutünundaki sarı renkli hücrelerden birine çift tıklasınlar dosyalar açılıyormu veya dosya bulunamadı uyarısı geliyormu.

Excel Vers. ve Dili
office 2003 kullanıyorum
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
23/10/2018
sayın halit3 acemi olanlar bilmedikleri konuları öğrenirken uygulamada bir çok hata ve yanlışlıklar yapabilirler işte bende bunlardan biriyim şimdi önceki kodlarınızı ve yeni gönderdiğiniz kodlarınızı yeniden denedim bu sefer dediğiniz gibi yaptım ve klasör ve dosyayı yanyana getirdim tüm kodlar çalıştı başında beri sizi ve kendimi boşuna yıpratmışım kodlarınızda bir sorun yokmuş sorun bende imiş ben dosya ile klasörü ayrı ayrı yerlerde tutmuşum bu aksilikten dolayı kusuruma bakmayın siz gerçekten çok iyi bir insansınız doğru olduğunu bildiğiniz bir şeyin doğruluğunu kanıtlamak için yılmadanız bıkmadanız ve "amaaaan boş ver anlamadı g.zeka.." deyip bu konuyu kapatabilirdiniz ama yapmadınız çok uğraş verdiniz ve sonunda bu doğruluğu ıspatladınız bu insana bir ferahlık versede bu sefer ben bu yaptığım işten dolayı sıkıntıya düştüm ve sizin gibi insanıda sıkıntıya düşürdüğüm için çok mahcup oldum bir daha bu konuda kimseye soru sorarmıyım bilmiyorum sizden tekrar özür dilerim kusuruma bakmayın iyi günler