Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Fonksiyonlar ile isterseniz aşağıdaki kodu "ÜRETİLECEK" sayfasının M3 hücresine uygulayınız ve aşağı doğru çoğaltınız. ben satır 10'a kadar yaptım siz istediğiniz gibi değiştirirsiniz.
Ancak siz 90 bulmasını istiyorsunuz. Ben 190 buldum. çünkü aynı koşula 2 satır var birinin değeri 100 birinin 90 toplamı 190 yapıyor. Siz de zaten yukarıda "aynı koşullara uyan sütunudaki değerlerin toplamını" diyorsunuz.
Farkındayım. Ben de zaten "Fonksiyonlar ile isterseniz" diye mesaja başlamıştım.
Belki foruma katılan ve sizin konu başlığınızı merak eden arkadaşlar da fonksiyonlar ile nasıl yapıldığını merak edebilir diye düşündüm.
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.