• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

değeri yok olarak geçen satırları silme

Excel Vers. ve Dili
excel 2007 türkçe
Arkadaşlar sitemizdeki üstadlarımız sayesinde işlerim okadar kolaylaştıki Sayın Murat Osma Sayın frksdf Sayın Asi Kral ve daha birçok hocamızın hepsine şükranlarımı sunuyorum.ve tabii gene bir sorum var :)
Konu başlağımdanda belli olduğu gibi uzun bir veri sayfam var ve arada değeri 0 olan satırlarda mevcut.Veri transferim esnasında problem olmaması açısından bu satırları silmem gerekiyor tek tekte olabilir ama acaba kısa bir yolu varmıdır diye sizede sormak istedim şimdiden teşekkürler.

Ekli dosyalar

değeri #yok olarak geçen satırları silme .

Merhaba,

• F sütununu fare ile seçin.
  • F5
  • Özel
  • Formüller/Seçeneğini seçip sadece "Hatalar" seçeneği işaretli kalsın diğer seçeneklerdeki işaretleri kaldırın ve tamama basın.
  • Seçili olan herhangi bir hücrenin üzerine sağ klik yapın ve sil seçeneğinden "tüm satırı" seçerek tamam ile işlemi bitirin.
.

Merhaba,

• F sütununu fare ile seçin.
  • F5
  • Özel
  • Formüller/Seçeneğini seçip sadece "Hatalar" seçeneği işaretli kalsın diğer seçeneklerdeki işaretleri kaldırın ve tamama basın.
  • Seçili olan herhangi bir hücrenin üzerine sağ klik yapın ve sil seçeneğinden "tüm satırı" seçerek tamam ile işlemi bitirin.
.

Ömer bey teşekkür ederim ama dediğiniz gibi yapınca sadece o satırın tamamını siliyor benim istediğim bir kerede o satırları silmenin bir yolu varmıdır acaba?

İşlem adımlarını doğru yaparsanız tüm hatalı satırları aynı anda seçer ve siz seçili herhangi bir hatalı satırın üzerine sağ klik ile sil ve daha sonra "tüm satırı" seçerek tamam derseniz istediğiniz olur.

.

İşlem adımlarını doğru yaparsanız tüm hatalı satırları aynı anda seçer ve siz seçili herhangi bir hatalı satırın üzerine sağ klik ile sil ve daha sonra "tüm satırı" seçerek tamam derseniz istediğiniz olur.

.

Çok özür dilerim Ömer bey bende hata var.haklısınız çok teşekkür ediyorum sağolun.Allaha emanet olun.

Rica ederim, problemin çözüldüğüne sevindim. Sizde Allaha emanet olun.

Geri